Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 27 / 08 / 10 >

Populær strik

Vi er jo nogen, der har vidst det længe 😉

Strik er populært, strikkjoler er skønne. Jeg strikkede min første sidste efterår på Strikkefestival, og jeg elsker den – og jeg er ganske ked af, at garnet ikke kan fås mere.

Jeg strikkede min anden kjole her i […]

Læs mere af “Populær strik

< 18 / 08 / 10 >

Afbud!

Man kunne måske tro, jeg “melder afbud” til min blog. Måske burde jeg? Jeg er røget helt ud af vanen, skriver jævnligt indlæg om, at NU, nu, nu skal jeg nok oppe mig. Men hvornår?

Men afbuddet er af en anden karakter, omend strikkerelateret. Jeg har meldt afbud til Webstriks Strikkefestival. Hver gang jeg så […]

Læs mere af “Afbud!

< 04 / 08 / 10 >

I’ll soon be back!

Sommerferien (for familien) slutter næste uge, så får jeg ro til at blogge igen! Jeg skal bare liiiiige have strikket et sjal færdigt først, Muir fra Knitty, som er en gave til min kommende yndlingssvigerinde; min elskede (eneste) lillebror skal giftes med sin kæreste næstkommende weekend, og jeg har fået lov at strikke denne sag […]

Læs mere af “I’ll soon be back!

Blog Widget by LinkWithin