Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 22 / 10 / 09 >

Ved slet ikke, hvor glad jeg er! :)

Eller rettere, jeg har både lyst til at udbryde “Feeeedt!” – ” ‘KÆFT, hvor er jeg go’!” – “Boy, oh boy, hvor er det perfekt” og alt muligt.

Der var laaaaangt igennem:

Jeg begyndte kort inden strikkefestivalen for at have noget enkelt med at strikke på. Det mindst enkle ved den var […]

Læs mere af “Ved slet ikke, hvor glad jeg er! 🙂

< 20 / 10 / 09 >

Legepladsen – opdateret

Jeg har lige lagt et nyt tema på for at minde mig selv om, at jeg skal have rykket lidt rundt på sagerne. Den gamle skabelon duede som nævnt før ikke, men det kan jeg forhåbentligt få denne til – har bare ikke tid lige nu. 🙂

21 / 10 kl. 10.40:

Hmmh, mjarh…jeg tror, […]

Læs mere af “Legepladsen – opdateret

< 16 / 10 / 09 >

Mine øjne åbnes

Der dukker flere og flere give-aways op. Endnu en dansk har set dagens lys, nemlig hos Mette B, der er så heldig at være i London lige nu!

< 14 / 10 / 09 >

I ved jo godt…

…at jeg er hjemme igen. 🙂

Strikkefestivalen i Svendborg levede fuldt ud op til alle forventningerne. Faktisk mere! Ikke siden jeg fik børn har jeg været så længe oppe, og det var fedt at prøve igen – når nu man faktisk er inkarneret B-menneske. 🙂 TAK til Britta og Tina for samsovning og […]

Læs mere af “I ved jo godt…

< 02 / 10 / 09 >

Endelig, Endurreisn!

Jeg vil lade billederne tale for sig selv, da jeg skal af sted til Strikkefestival lige straks men var nødt til at få disse fotos lagt op inden afgang. Endurreisn fra Ístex strikket i Lopi købt i Island i sommer:

[…]

Læs mere af “Endelig, Endurreisn!

Blog Widget by LinkWithin