Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 20 / 04 / 11 >

Det er ikke fordi der intet sker

Men den kære skole har bare virkeligt trukket tænder ud… Det vil sige, det *har* den jo ikke, men især Erhvervsøkonomi har fra starten intimideret mig, da jeg jo af gode grunde er voldsomt sprogligt anlagt og slet ikke talmenneske. Og så er det alligevel endt sådan, at jeg i hver eneste skriftlige prøve i faget har fået 12, så der ender min standpunktkarakter også – og jeg fatter det stadig ikke helt. Nu er jeg s’føli også af den gamle skole, der ikke helt forstår, hvor “det selvstændige” og “udmærkede” er henne og må erkende, at “fremragende” men med fejl er godt nok til topkarakter. Nye tider. Alt andet skolevæsen kan jeg slet ikke overkomme at komme ind på lige nu, men det fylder! Efter påske er der, efter den sidste uges Iværksætteropgave, så knap 2 ugers eksamensopgave med “bæredygtighed” ift den opgave/virksomhed, vi lige har beskrevet. Og SÅ er jeg færdig med den del. 🙂

Ind i mellem, men alt for lidt, arbejder jeg jo også for Dorthe i Modestoffer i Vejen. Forleden købte jeg 4 ngl med hjem til en hæklet vest til Anna (vi var inspirerede af den søde vest, Dorthe lige har hæklet fra Strikkebogen,men opskriften går jo ikke højt nok op), og trods det dårlige, elektriske lys, vil jeg vise jer de fine farveeskift som garnet giver, med et aftenfoto.

20110420-122236.jpg

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Det er ikke fordi der intet sker

  • Bettina

    Hehe, ja, Susanne, det gør jeg – jeg går på HGS på IBC i Kolding?! Det ku’ da være virkeligt pudsigt… Jeg er jo klassens ældste (vildt sær fornemmelse!) og flere af dem kunne i teorien være mine børn, selvom jeg endnu ikke helt er fyldt 40. 🙂

  • Dejligt at du også klarer det udfordrende til topkarakter. Er blevet LIDT nysgerrig for at høre om du går i Kolding? Fik lige den tanke at du måske deler klasseværelse med min datter.
    Ønsker dig god påske med fritid ind imellem læsningen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.