Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 18 / 03 / 11 >

GOSH, altså!!!

Det er jo fuld – stæn – digt vildt, hvor længe det er siden, jeg har været herinde! Sorry!

Livet pisker forbi, op klokken øvha, af sted med tog til skole (når det da kører), hjem og lave lektier, hente børn, aftensmad, børn i seng og så lektier igen, til det er tidligt, alt for tidligt, tid til at gå i seng! Samtidigt skal der også søges elevpladser, når de endelig dukker op. Min indledende drøm om at blive lægesekretærelev brast ganske hurtigt, og undskyldninger prøver man jo at finde mange af (alder, manglende erfaring på området etc.), men i virkeligheden har det jo bare fået mine øjne op for en masse andre voldsomt spændende muligheder derude inden for kontor/administration. Ikke at dét har givet mig succes, samtalemæssigt, endnu, heller – men håbet lever da endnu.

 

Samtidigt har jeg jeg ….har jeg overhovedet fået nævnt det herinde?…en “loppetjans” hos Dorthe og Modestoffer i Vejen. En skøn garn- og stofforretning, der liiiige stod og manglede en som mig med en tiltusket viden om garn og strik. :o) Det er jo begyndt ca. samtidigt med studiet, så alt i alt er der sket en radikal ændring af hverdagen herhjemme…ganske vist kun, mere eller minder, sådan cirka, hver anden uge om lørdagen, men så er jeg jo også kommet  til at starte en lille, hyggelig strikkecafe/nørklecafe op i den lokale, frivilligt drevne biograf, hver anden torsdag….så der er kun liiiige knap nok tid til…well, nogen som helst!

 

Allerhelst ville jeg gerne være her igen:

Bláa lónið (Den Blå Lagune) i Island – JA tak!

Savner sommeren, som er skøn i Island, savner for den sags skyld også sommeren i DK, og savner gode venners selskab.

 

Sorry, gammelt foto, ren genbrug – men jeg saaaavner det virkeligt.

 

I mellemtiden vil jeg lige ile videre med noget blad-værk…jeg har nogle småskumle ideer med Dorthe, og har væltet mig lidt rundt i hendes garnlager med et par ideer i hovedet. Allerede vel modtaget af kunder, selv inden det hele er klart til at blive søsat, så det ansporer jo kun til at blive ved, når der er tid.

Uddannelsen er på vej mod sin afslutning, så nu får jeg også snart noget EGO-tid igen…og jeg savner det. Jeg savner bloggen. Jeg savner jer!

 

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to GOSH, altså!!!

  • Dejligt at høre fra dig igen :0). Held og lykke med alle aktiviteterne, og praktikpladsen, pludselig er den der.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.