Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 07 / 01 / 11 >

Et stk. penalhus klart

Færdig!

Så må vi se med det mentale.

Der skal nemlig sparkes andre ting i gang inden det, bla. får jeg i morgen min debut som lørdagshjælp i Dorthes butik, Modestoffer, i Vejen. (jeps, nemlig, det må være alle strikkeres ønskejob!)

I går havde vi første aften i den nørklecafe, jeg har fået sparket i gang her i byen i vores lille biograf, der drives på frivillig basis, og hvis relativt store caféområde står tomt hen hver aften, når der vises film – en aften, jeg kørte forbi der og så, hvor hyggeligt der egentlig er og hvor tomt, men bemandet, under filmfremvisninger, slog tanken så ned i mig, da jeg egentlig altid har tænkt, at det kunne være hyggeligt at have en strikkecafé her i vores lille by, men vi manglede et oplagt sted. Og der lå det jo så. Ovenikøbet kun 50 meter fra, hvor jeg bor – kunne det være mere perfekt? 🙂
Vi var 6 personer i går, og kontakten var kun opnået gennem mine bekendte på Facebook, så det synes jeg var ganske fint. Især når det så slet ikke kun er folk, der også kun kender hinanden, men at det ligefrem kan være nye ansigter iblandt. Eneste ulempe er, at det begrænses af filmens varighed, og da det i går var en familiefilm, varede det hele kun til kl. 21. Men det kan jo være, vi kan få mere favorable aftaler med bio-folkene med tiden.

Har også en meget syg kat, der gerne skal overleve weekenden, den fylder rigtig meget i tankerne lige nu.

(indlæg via iPhone)

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Et stk. penalhus klart

  • Smart penalhus du har lavet der…Det var rigtig hyggelig i torsdags i caféén tak fordi du fik det igang..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.