Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 15 / 01 / 11 >

Telegram fra vest

Jeg er her endnu. Jeg har dog brugt meget energi og fokus (kæledyrsignoranter vil nok ikke forstå) på at prøve at give vores både dybt og højt elskede Max en god, sidste tid. Vi mistede vores 10 måneder gamle Maine Coon, Maximillian, i mandags, efter et meget hårdt sygdomsforløb, hvor dyrlægerne ikke levede op til deres ansvar – synes vi. De burde have opdaget problemerne for længst. Så om der vil ske mere i den sag er vi spændte på…
Min lørdagsdebut hos Modestoffer i lørdags, gik forrygende – helt bogstaveligt! En rigtig skøn og givende oplevelse, der faldt sammen med, at Dorthe afholder statussalg, så der er gode procenter at komme efter, både online og især i butikken. Hvor er det dog fedt at kunne hjælpe folk videre i deres anstrengelser med en opskrift, eller finde en brugbar gratis opskrift til dem på Garnstudios hjemmeside (ja, Dorthe, sorry, men jeg hev faktisk iPhonen frem et par gange for at søge på Nettet for nogle af kunderne! *hihi*)..stoffet er jeg dog lidt lost omkring, men mon ikke det kommer…eller kan improviseres?

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Telegram fra vest

  • Bebiane

    Hvor er det dog synd for jeres lille mis, men godt at den ikke skal lide mere.
    Tillykke med dit lille job hos Modestoffer, jeg må da forbi en dag og hilse på dig. Jeg kan anbefale dig, at begynde at sy lidt lette modeller, så er det nemlig straks lettere at forstå processen og hjælpe kunderne.

  • Ja det er godt nok super trist med max 🙁 Jeg håberi som et absolut minimum får en rigtig god forklaring af forløbet!
    Dejligt det gik godt med din debut 🙂 Stoffet kommer garanteret. Og ellers må du være garn-special-damen 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.