Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 09 / 12 / 10 >

Smukt og rustikt

Da jeg var til Strikkecafe hos Modestoffer for nyligt, faldt jeg noget så voldsomt for en bolero fra Kastaniestrik, der blev fremvist. Forrygende var den! Jeg har ikke hidtil været så begejstret for boleroer af typen “rektangel, vi syr sammen, så den bliver noget, man kan tage om sig”, men den her faldt lige ned i min begejstringskasse; Feminin med stort og iøjnefaldende hulmønster, men samtidigt casual og rustik pga. garnsammensætningen, som den var blevet udsat for (som ikke var Jamiesons uld, som opskriften foreskrev). Jeg måtte simpelthen have den med hjem.

Den der nye sammensætning af garn kunne jeg bare ikke glemme; Det var let meleret og havde en skøn tyngde, som jeg var ret vild med, og et par gange faldt mit blik på en cone, jeg har stående ved siden af mig, med “rester” fra min Buttercup-kjole, med noget af mit yndlingsgarn, det så ofte hos mig lovpriste silke-uld-angora fra BC garn, som de desværre ikke fører mere. Det har en lethed men samtidigt en tyngde, som jeg elsker…og hver gang jeg kiggede på garnet, ringede en svag klokke…pludseligt rungede den lille klokke voldsomt som en domkirkeklokke, og det ramte mig hårdt; Jeg har for nyligt købt Lodband Einband og Navia hos “Den beskednes garnsalg”, og derfor har jeg masser af Einband (som jeg vil strikke Midja af)…og den brune farve, jeg købte i Island sidste år er næsten den helt samme nuance! Frem med pinde, frem med garn, slå op…og nu er jeg næsten færdig! Det bliver SÅ flot, helt som jeg havde forventet, rustikt og feminint…

Det er egentlig tænkt som et “teststrik”, for det er min tanke, at min svigerinde skal have sådan en her til jul;  julegaveudveksling foregår sandsynligvis næste lørdag, og jeg kan åbenbart sagtens nå det, også i det “rigtige” garn til hende… Så det er jo superWin-win, det her!

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Smukt og rustikt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.