Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 08 / 12 / 10 >

En af de tynde, tak

Næste år har jeg forhåbentligt lært der, som jeg egentlig har skrevet mig bag øret et par år i træk: køb et TYNDT kalenderlys! Vi har bare ikke ro nok i kroppen i vores familie (dvs. jo, jeg har, men ikke Anna og Emil) til at være samlet længe nok til, at et tykt kalenderlys kan følge med. Heller ikke, selvom jeg trofast bærer det fra rum til rum, så det kan stå tændt dér, hvor vi nu er.
Så BIG memo to self: køb tyndt!

(og hvis I undrer jer; vores kalenderlys tæller ned, altså omvendt af det normale – det gør jeg heller aaaaldrig igen, det kan ungerne da slet ikke holde rede i. Men vi har et fastsamtaleemne ved morgenbordet. Og jeg er begyndt at skraaaaabe tallene af lyset, så de kan følge med.

(skrevet, fotograferet og sendt med iPhone)

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to En af de tynde, tak

 • Bettina

  Haha, Dorthe…præ-CIST! Jeps, ses nok snart, har lige nogle julegave-indkøb, der skla ordnes snarest, men har brækket en lilletå, så jeg er ikke så adræt for tiden. 😉

  Velkommen, Lissi! Hehe, jeg kan faktisk bedst li’ de tykkere kalenderlys, det er nok også derfor, jeg glemmer min resolution hvert år. Men med børn på 6 og 8 er behovet for at kunne følge med i nedtællingen ret stor – og den udkonkurrerer klart moderens behov for hyggelys. 😉

 • lissi lyngsø

  Jeg holder stadig ved de halvtykke lys, selvom jeg heller ikke får dem anvendt 🙂

 • Griner højlydt 😉 Ih hvor kan jeg huske problemet med de kalenderlys fra før. Nu er børnene fløjet hjemmefra, så nu er kalenderlyset droppet. Hvis du viste hvormange gange jeg har stået med et halvt midt i januar og tænkt – æææææh ud eller???

  Håber snart vi ses 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.