Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 26 / 11 / 10 >

Tidlige julegaver :o)

I går kom jeg lige i tanke om, at det var torsdag, og jeg skyndte mig at få fat i Tina – vi sku’ da til Vejen om aftenen, sku’ vi! Det var årets sidste Strikkecafe hos Modestoffer OG jeg havde for en gangs skyld hverken aftaler eller baciller i kroppen.

Ikke alene havde vi en superhyggelig aften med lækkergramserier og god forplejning (Tina har taget nogle fotos, der bare ikke viser alt, for det var vist lige da det nærmede sig afslutningen), vi fik også juuuuuulegaver! Dorthe diskede op med søde stråtasker til os, med en opskrift på små nissehuer, et nøgle Lett-Lópi til at strikke huerne af samt et lille syblad. Fedt!  *<|:o)>

Og så skal jeg da vist liiiige på visit igen snart, for jeg glemte jo helt at få garn med hjem til den skønne bolero, vi alle blev så vilde med.

Tak for i år, Dorthe – det blev langt fra til alle de Strikkecafeer, jeg gerne ville, men set med de positive briller på, kan det jo så kun blive bedre. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Tidlige julegaver :o)

  • Bettina

    Jeg rødmer helt – tak for ordene, Dorthe! 🙂 Jeg havde set meget frem til endelig at kunne deltage igen, og det var så dejligt at få lokket Tina med, også. Det kan jeg vist også en anden gang, lader det til. 🙂

  • Jeg er da et heldigt menneske – at lære sådan en som dig at kende. Det er da vist en af de tinge jeg vil huske 2010 for -tak.Jeg er bare så glad for at i kom igår, det var rigtig dejlig at se jer og dejligt at i hyggede jeg. Håber VIRKELIG i kan komme flere gange i 2011. Knuser

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.