Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 16 / 11 / 10 >

Flotte handsker – super restestrik

Jeg faldt lige over et dansk link med en håndfuld opskrifter på flotte, farverige vanter; Anne Abrahamsen Knit. Så kan man bare gå i gang med at strikke, i stil med de vanter, der var en Give Away i Blogland for nyligt.

Det er liiige noget for mig, det der – ikke vild med flerfarvestrik, men glad for resultaterne. Så det her er hurtigt overstået og resultatet bliver skønt og varmt, især hvis man strikket dem i god uld, der med tiden vil filte ved brug og dermed gøre vanterne endnu bedre, tættere, varmere.

Jeg ved godt, man kan finde masser af den slags opskrifter overalt på Nettet, men opskrifterne er sjældent på dansk, og det ved jeg, mange sværger til.

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Flotte handsker – super restestrik

  • Fede, men som skrevet før – JEG MANGLER TIMER… Men opskriften er printet også må vi jo se hvad der sker 😉 thi hi
    Ih hvor er der meget jeg gerne vil lave….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.