Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 21 / 11 / 10 >

Livet sat på spidsen

Tanker er sat i gang herhjemme. Et næsten barnligt behov for at få taget en beslutning for mig/os. Det ville være så meget lettere – måske. Men intet er let i denne situation, hverken eller, både og…intet dur.

Kan bande og svovle over, at det, der på ingen måde er eller nogensinde burde ha’ været vores ansvar, pludseligt bliver det, fordi andre ikke kan være sig et ansvar bevidst fra starten af. Det handler om liv, om et godt liv – forhåbentligt – eller et…liv. Et liv, som ikke er mit ansvar, men som pludseligt er blevet lagt på min dørmåtte med store spørgsmål…og svaret kan ikke kun komme fra mig selv, det berører ikke kun mig. Og jeg kender det ikke endnu.

Men det har slået mig ud, givet mig en mavepumper, hevet luften ud af mig, tørlagt mig og drænet mig for tårer, som også for så mange år siden…og i bund og grund, hvis man spørger mig direkte og beder om mit mest oprigtige svar… så er jeg faktisk skidesur. Og bange.

Og lige nu venter jeg. På en beslutning. Min eller ikke min.

Blog Widget by LinkWithin

6 comments to Livet sat på spidsen

 • hej Bettina! nu ved jeg jo ikke hvad det handler om, men önsker bare for dig og dine at du/I finder den lösning der er bedst for jer. knus og varme tanker herfra. kh.fra Island Frida

 • Bettina

  Tak for tankerne ude fra blogverdenen. Jeg kan desværre ikke røbe så meget, da jeg ikke ved, hvor meget der følges med på min blog fra sidelinjen, men det fylder meget, rigtig meget. Men jeg er ok. 🙂

 • Bebiane

  Er du okey?
  Lyt til dig selv og jeg er sikker på, at du finder frem ti den rigtige løsning, for dig og familien.

 • Tineke

  Det lyder ikke rart, sender lige nogle gode vibes din vej.

 • hej Bettina! nu ved jeg jo ikke hvad det handler om, men önsker bare for dig og dine at du/I finder den lösning der er bedst for jer.
  knus og varme tanker herfra.
  kh.fra Island
  Frida

 • Hvad sker der dog kære dig? 🙁 Det lyder ret træls? KNUS

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.