Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 25 / 10 / 10 >

Godter til mor

Der kunne sagtens komme et længere efterårsferieindlæg fra mig, men jeg har slæbt noget skidt-værk med hjem fra Aalborg. Så jeg prøver at være lidt god ved mig selv, nu hvor hverdagen er tilbage. Så for første gang har jeg købt Boligliv. 🙂

Og så var jeg vildt heldig at finde en skøn, skøn klassisk bluse i genbrugsbutikken fra Jane Heinemann Silken på Fanø, lavet af silke og spandex, til 20,-! Den har en skøn, stor rullekrave – den vil jeg glæde mig til at øffe rundt i med min kaninskindsvest udover og et par yndlingsjeans på.

Blog Widget by LinkWithin

6 comments to Godter til mor

 • Hejsa.
  Fedt at vi ses på messen, og Boligliv, I LOVE IT. Et af mine ynglingsblade, bliver glad og ofte inspireret af det. Du kan tro jeg nok skal bede om hjælp hvis ( eller nærmere når ) det bliver nødvendigt. KH Dorthe

 • Helle Andersen

  Tusinde tak, Bettina!! Så er jeg mere rolig… har købt garnet fra Island for flere måneder siden. Nu du nævner knapperne, har jeg også andre planer med lukningen, så den ikke “gaber” mellem knapperne. Evt et lidt bredere stykke glatstrik, eller ribstrik langs kanterne. Mange taknemlige hilsner herfra

 • Bettina

  Det er da helt fint, Helle! Dejligt at høre, at andre er faldet for den flotte jakke/trøje!
  Jeg mener faktisk svagt at kunne mindes, at jeg selv undrede mig. Men det er jo meget tykt gang, skal du huske, og 100 meter er langt når man ser på, hvor få omgange der så skal strikkes med det. I starten er der også en overvægt af sort i forhold til senere med de andre mønstre. Og på ærmerne samt midt på jakken er der et meget bredt stykke, hvor der slet ikke bliver strikket med sort.
  Så det går nok alt sammen. 🙂 Jeg havde ikke VILDT meget sort garn tilbage, men det er jo heller ikke meningen. Til gengæld har jeg haft så meget tilbage af mønsterfarverne, som jo heldigvis er i Lett Lopi, så det har jeg kunnet bruge til flere andre skønne ting bagefter. 🙂
  I øvrigt så arbejder jeg på at få sat en tovejs-lynlås i min, da jeg ikke synes, knapperne er ret gode.

 • Helle Andersen

  Hej Bettina!
  Du må undskylde, at jeg sender dig en besked, som intet har med dette indlæg at gøre. Jeg har rodet rundt på din side, for at finde en mailadresse til dig. Sagen er dén, at jeg er i gang med Endurreisn, som jeg kan se du også har strikket. Jeg vil bare spørge dig, om du havde garn nok i bundfarven (Alafoss). Ifølge opskriften skal der kun bruges 3 ngl til small og 4 ngl til medium. Da løbelængden kun er ca 100 m, undrer det mig…. og jeg er ikke nået ret langt på det første nøgle. Hvordan gik det da du lavede den?
  Mange venlige hilsner fra Helle i Horsens

 • Bettina

  Tak, Karen – nej, desværre er der ingen strikkeopskrifter i denne gang. 🙁 Typisk mig at være uheldig med sådan noget.

 • Årh go bedring da!
  PS er der nogen gode opskrifter i? hehe..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.