Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 06 / 10 / 10 >

Forresten… (mere geek stuff)

Min lillebror var alt for hurtig, han installerede Dropbox på sin iPhone 4 kort efter, jeg havde fortalt ham om det, så vi fik desværre ikke noget ud af det i og med, at han i stedet skulle have anvendt et referrer-link, jeg kunne have sendt ham – men måske vil DU have 2 GB gratis serverplads på Nettet + det ekstra, som det vil give dig at følge dette link til Dropbox? Det koster gratis, men hvis du altså følger dette link (og opretter dig), får du og jeg faktisk begge 250 MB ekstra plads…så med blot 4 referrers har man pludseligt en hel GB ekstra!

Dropbox er genialt på mange måder; Jeg har brugt det til at opbevare online-bestilte flybilletter i, så jeg var sikker på, at hjemturen fra Island i sommer ikke skulle ødelægges af, at vi havde fået stjålet eller på anden måde mistet vores hjemrejsebilletter. Jeg gemmer strikkeopskrifter i det (og i andre programmer) hvis det fx er indscannede personlige kopier, så de ligger dette specifikke sted og ikke i et miskmask i mit fotoalbum på iPhonen. Har man flere computere, har man med Dropbox nem adgang til de filer, der ligger i ens Dropbox, ganske som hvis de lå på et ordinært drev på computeren. Man kan have et par yndlingssange liggende der, og afspille dem direkte på sin iPhone/iPod Touch. Hvis man arbejder på et dokument, og man opbevarer/gemmer det i Dropbox-mappen på den ene computer, kan man åbne det og arbejde videre med det fra en anden computer, fordi Dropbox hele tiden selv sørger for at holde ens filer opdaterede på tværs af computerne – man skal med andre ord ikke huske at klikke på en knap for at de synkroniserer eller lignende…! 🙂

Og ja, jeg har da brugt det længe, og det har I måske også…men hvis ikke, så var det bare, jeg tænkte, at det her med at få 250 MB gratis ville være dejligt…ikk’? 🙂

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to Forresten… (mere geek stuff)

 • Hej Bettina.
  Jeg har installeret det på computeren,og så er det lige når jeg nu begynder at fylde ting i kassen kan jeg så bare slette det der hvor det har lagt indtil nu.
  Jeg har det ikke så godt med alt det engelske, så håber lige du kan svare på det.

 • Bettina

  Hej Helvig – hvor dejligt! Jeg kan se, du har oprettet dig, og det er så, når du installerer Dropbox på en computer, at vi begge får den ekstra plads.

 • Hej Bettina
  Jeg fulgte dit link og har nu oprettet mig. Er det korrekt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.