Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 04 / 09 / 10 >

Off topic – somwhat

Dette er ikke en mode- eller stil-blog, men BOY oh boy, hvor ville jeg gerne ha’ sådan et par her. Dr. Martens “Kiele”. Namselamsebamse! De fås også med knaldrøde roser på, men så går der i min bog næsten for meget sailor tattoo i det.

Og det er ikke, fordi jeg har råd for tiden. Heller ikke til sådan et par støvler her. Eller til de bikerstøvler i den helt rigtigt version, jeg har kigget efter (på et nul-budget) i det sidste 3/4-års tid. *suuuuuuuuuuuk*

Vi skal have nye vinduer i hele huset sidst på måneden, og vi har lagt os i selen og sparet pengene op selv… og iiiih, hvor jeg glæder mig til, at vi begynder at spare penge på dén konto og har likvider fri til at “leve” lidt igen.

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Off topic – somwhat

  • De er dælme fede de støvler, dem forstår jeg godt at du gerne vil have fingre i – eller rettere tæer i 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.