Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 27 / 08 / 10 >

Populær strik

Vi er jo nogen, der har vidst det længe 😉

Strik er populært, strikkjoler er skønne. Jeg strikkede min første sidste efterår på Strikkefestival, og jeg elsker den – og jeg er ganske ked af, at garnet ikke kan fås mere.

Jeg strikkede min anden kjole her i foråret en gang. Navias hulmønstrede “Hvid kjole”. Så kom vi hen i juni, og pludseligt gik det op for mig, at min til Island emigrerede veninde  da helt bestemt skulle have den til 40-års fødselsdagsgave. Det er efterhånden næsten blevet en tradition, at jeg strikker et eller andet til hende, hun har både fået et SuperKarla-sjal, en Lopi-bolero og vist nok noget andet. Som tænkt, så gjort, og den blev modtaget med store måbende suk og glæde.

Jeg havde dog begået den fejl at tage kjolen på, da Anna i maj afholdt fødselsdag for familien (jeps, jeg gav en brugt kjole væk i 40-års gave! *s*) – og der blev den så bestilt som fødselsdagsgave, nemlig af min nye svigerinde, Ditte! Hun var vild med den, kom med mange kommentarer om den i løbet af dagen og nåede også at prøve den, og hun var helt sikker, sådan en ville hun gerne have. Til fødselsdag i juli fik hun så et gavekort på kjolen (jeg var jo lissom optaget af at strikke noget andet til hende, med en deadline på). Så jeg skal på den igen – og igen, for jeg vil jo stadig også gerne selv ha’ en. 🙂

Og jeg skal jo også lige være færdig med den tredje kjole, jeg er i gang med at strikke. Den smukke og enkle Still Light... Og Great American Aran Afghan, der heldigvis lakker kraftig mod enden…Og den der nederdel, jeg har kig op i det seneste hæfte fra Hendes Verden… Og den der slipover, jeg har lovet Emil… Og de der Støvalfer, jeg har lovet ungerne… Og det der Kaffe Fasset-broderi, jeg prøver at samle mod og overskud til at kaste mig ud i… Og…

Blog Widget by LinkWithin

5 comments to Populær strik

 • Bebiane

  Du har fået lavet en hel kjoleproduktion. Dejligt når der er nogen, der bliver så glad for det vi laver. Jeg syntes det er svært at finde strikkjoler der sidder ordentlig, men det lader til, at det er lykkes for dig.

 • Jeg har endnu til gode at strikke en kjole/nederdel. Det ligger dybt i mig at det er noget mormornoget, men jeg kan jo se at der er så mange gode modeller der bestemt ikke ligner mormor OG også modeller der ikke fremhæver alle aldersdellerne.. 😉 Jeg kan kun nikke genkendende til alle de projekter der er på lister og pinde, men ved du hvad..?

  Strikkere keder sig aldrig 🙂

  Keep on knitting og kh
  Henriette

 • Kristine

  Kjoler er jeg endnu ikke blevet fanget af men projektkøen er efterhånden lang og der sniger sig hele tiden nye ting ind på listen. Så her er der altid mange projekter igang og i stimer bliver de færdige flere på en gang.

 • Den ER da også fed….Meget!

  Jeg har også en grå kjole på pindene…mangler bare et lillebitte ærme, så er den klar til efterår og lange støvler:-)

 • Jeg har også totalt forelsket mig i strikkjoler. Navia kjolen ligger i skabet og Geilsk Miss Beezy er på pindene. Jeg har også planlagt hvilken kjole, der skal laves bagefter 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.