Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 18 / 08 / 10 >

Afbud!

Man kunne måske tro, jeg “melder afbud” til min blog. Måske burde jeg? Jeg er røget helt ud af vanen, skriver jævnligt indlæg om, at NU, nu, nu skal jeg nok oppe mig. Men hvornår?

Men afbuddet er af en anden karakter, omend strikkerelateret. Jeg har meldt afbud til Webstriks Strikkefestival.  Hver gang jeg så på deltagerlisten, blev jeg lidt “øv” i det, for der er meget få med i år her fra Jylland, i det hele taget kun få af dem, jeg har mødt tidligere, og andre, som jeg havde glædet mig til at møde for første gang, har meldt afbud…og rent økonomisk er vi også ved at være der, at det ville være meget dumt at brænde så mange penge af på en enkelt weekend, selvom jeg godt kunne bruge afbrækket. Men beslutningen er nu taget – ingen Strikkefestival til mig i år.

Til gengæld havde jeg den skønneste weekend d. 13-15. juli. Min lillebror fik endelig sin elskede Ditte!

De har været uadskillelige, absolut “meant to be”, i 3½ år, og sidste år, da de begge var inviteret på safari i Tanzania af hendes forældre, friede han til hende. Jeg har fået jordens dejligste svigerinde, mine børn den allerbedste tante, man kan ønske sig, og så er det jo ikke så ringe med en læge i familien, man kan ringe til, når man er i tvivl *fnis*…as good as it gets! 🙂

De har brudt med mange traditioner ved det havebryllup, der blev holdt i hendes forældres have helt oppe ved Løkken (og til de nysgerrige: Vi lå åbenbart lige i en smuk sollomme, vi anede intet om det voldsomme regnvejr, der havde ramt en meget stor del af Danmark, før dagen efter – vi havde til gengæld en solrig og varm weekend, som var den bestilt til formålet); bruden ønskede ikke nogen brudebuket (men moderen havde alligevel bestilt en samt en brystbuket til gommen – de endte deres skæbner i et par vaser), Ole Stavad var “bestilt” til at forestå vielsen (min bror er politisk engageret og der var flere folketingskandidater etc med som gæster), Peter skulle føre hende “til alters” (et smukt, gammelt bord i haven), gaveoppakning foregik først dagen efter (hvilket vi var mange, der egentlig var lidt utilfredse med)…men kjolen ville Peter altså først se på dagen! Så Ditte valgte at holde den skjult for alle, men jeg havde på et tidspunkt i foråret mailet hende og spurgt, om jeg monstro måtte strikke en stola til hende, som hun kunne slynge om skuldrene, når det blev for køligt ud på aftenen. Det måtte jeg gerne, og ud fra den lille håndfuld forslag, jeg sendte hende, valgte hun Muir, der både ville passe godt til kjolen og Ditte som sådan .

Glad blev jeg, for jeg er vild med mønsteret og ville nok selv have valgt den, da den er alsidig og også fint kan bruges som tørklæde til et par jeans. Hendes forlovelsesring, som også blev hendes vielsesring, indholdt en peridot, så ret hurtigt blev vi enige om farven på garnet – og det skulle naturligvis være med silke, så jeg købte noget Silkbloom extra fino, der heldigvis lige nåede at komme på markedet hos BC garn, så sjalet kunne blive tilpas let, men stadig med en vis varme.

Det endte, som det sig vel egentlig hør og bør, med at være en omgang kampstrik; jeg hev det med mig alle mulige steder hen, endda på rideskolen til Annas ridetimer, jeg så frem til de lange køreture i sommerferien, fordi jeg så kunne strikke, alt andet blev lagt til side…og torsdag aften, inden vores afrejse nordpå fredag eftermiddag til bryllupsweekenden, fik jeg det skyllet op og spændt op. Jeg nåede det! Og Ditte elskede det og brugte det hele aftenen. Desværre er mine fotos få, vi havde jo alle bedre ting at tænke på men jeg fik da ét brugbart med hjem af det i brug.

Det unge par er taget på velfortjente 3 ugers bryllupsrejse til Ecuador og Galapagosøerne  og jeg glæder mig, til de kommer hjem. Af flere grunde, faktisk *hehe*, for som en lille krølle på det hele, fik de hver sin iPhone 4 af hendes forældre, dvs de står på venteliste til hver sin. Og jeg har fået lov til at købe Dittes “gamle” 3Gs (den er kun ½ år gammel, for jeg opfordrede hende til at købe den i foråret, hendes daværende højeste ønske, da hun begyndte i sit første job som læge) , når  deres nye 4’ere er ankommet. Så jeg glææææææder mig ekstra meget til de kommer hjem! 🙂

Og nu kan jeg så endelig selv bestemme HVAD jeg strikker, OM jeg strikker…HVORNÅR jeg strikker. Det er en skøn frihed! Så snart er jeg færdig med en lille, sort vest, jeg påbegyndte i foråret og kun manglede et halvt forstykke på, da jeg var nødt til at lægge den på hylden for en tid. Turen op til brylluppet fik den strikket færdig, så jeg er ved at sy den sammen. Derefter skal jeg vist have fanget mit Great American Aran Afghan igen, så jeg kan blive FÆRDIG!

(ETA: Hvor er det sært; Jeg kan ikke komme af med overskriften “Auto Draft”, hvor meget jeg end prøver at ændre på den??)

Blog Widget by LinkWithin

9 comments to Afbud!

 • Tineke

  Smukt, smukt sjal. Og en meget smuk farve tillige med. What’s not to love? Hammergodt gået.

 • Bettina

  Tak for alle de søde kommentarer! 🙂

 • Vi ses næste år i Jylland 🙂

 • Smukke billeder og et hammerflot sjal ! det staar ogsaa paa min laaaange liste 🙂
  Jeg er den lykkelige ejer af en Iphone4 og det er mit bedste legetoej 🙂

 • Fedt sjal!

  Strikkefestivallen er dyr fordi det kun er hygge. Jeg vil hellere bruge de samme penge på Fanø strikkefestival, hvor jeg lærer noget, eller tage på min spindehyggeweekende, der koster 1/3. I år bliver det et AOF weekendkursus i syning. Galapagos er smuuuuuuuukt, mine svigerforældre var der sidste år.

 • yt

  Sikke et skønt sjal, dejligt hun brugte det hele dagen.

  nej,den festival er ved at være en halv pebert fornøjelse.
  Har kun prøvet at deltage en lørdag.

  Yt

 • Det er da helt vildt flot det sjal og hold da op, respekt for hurtig strikning 🙂 Tillykke til brormand, de ser så glade ud!
  Jeg meldte jo også fra til festivalen, primært pga pengenød..øvsen, havde egentlig tænkt at foreslå dig at jeg lige kørte et smut til Næstved og at vi så lavede en cafe date hehe!
  Hvor i Jylland er det nu du bor? Har fået mig en sweetheart, der taler om tour de Danmark – så kunne man jo lige lægge vejen forbi 🙂

 • Tineke

  Hvor blev det smukt, og sikke et arbejde!

 • Jeg kan godt forstå at hun blev glad for sjalet 🙂 Det er da også utroligt fint til hende.

  At strikke på bestilling er og bliver lidt en kamp til tider, men det giver så stor glæde at det belønnes bagefter ik..?

  Det ER dyrt at tage på strikkefestival, og jeg har endnu ikke prøvet det. Tror heller ikke jeg kan med mine begrænsede kræfter, MEN jeg drømmer gør jeg. Tror det er både hyggeligt og inspirerende. En dag måske..

  Måske du deltager næste år, og indtil da er der jo al den strik du har lyst til, at kaste sig over hjemme istedet;)

  Kh Henriette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.