Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 19 / 06 / 10 >

SKÅL, Danmark

Og tillykke med de første 3 point i Danmarks pulje i VM i Fodbold (bare for dem, der ikke lige, hvad der er VM i for tiden *s*)! Selvom vi så blot sidder os to matrikeloverhoveder og ser kampen sammen, så skal vi have de traditionelle øl under kampen – rødvin dur al’ser bar’  ikk’ til fodbol’! 🙂

Livet suuuuser forbi for tiden, sy’s jeg! Det har også sin charme – man får oplevet en masse på kort tid, men jeg kan personligt rigtigt godt li’ at synke ind i mellem, inden næste bid skal tygges i lidt for store bidder og fortæres.

In short (?) og i uprioriteret rækkefølge:

Smukke Charlie uden Harley har fået en pap-lillebror, Max(imillian), endnu en Maine Coon men i en farvekombi, jeg aldrig tidligere har haft kat i tidligere. Det er underligt nok meget anderledes for mig; havde slet ikke troet, det ville kunne “føles”, men det gør det. Max og Charlie er serieforbundne, har vi fundet ud af (men de er jo også fra samme katteri); Charlie har aldrig været en kat, der spinder særligt prangende, faktisk nærmest supersonisk. Man fornemmer det mere end hører det, og kan først være sikker, når man rører katten på halsen og mærker vibrationerne. Men Max spinder, hvis den er i nærheden, mens man kæler for Charlie. 🙂

~

Gemalen og jeg var på “ungdomstur” til Skive Festivalen, primært med det formål at se Rammstein, som jeg selv i sin tid introducerede ham for, og som han er dybt begejstret for. Han prøvede dog at “sælge” turen til mig ved at lokke med Magtens Korridorer i den tro, at jeg ikke kunne lokkes af Rammstein – han tog fejl. :o) Og aldrig har jeg taget så mange (dårlige mobil-)billeder af et sceneshow (gør jeg generelt slet ikke, vil hellere være til stede i nuet) og bare i det hele taget af …ild! Mindes ikke at have set et så spektakulært sceneshow nogensinde, og jeg har dog bl.a. fungeret som frivillig på Midtfynsfestivalen i 10 år og været til diverse koncerter med bl.a. Prodigy. Men dette slog alt.

Fan.tas.tisk!

~

Vi har haft det årlige samvær med vores allerbedste venner, der jo desværre bor i Island. Tiden sammen er desværre alt, alt for kort, og hvert år bliver vi faktisk nærmere forbundet på den korte tid, så savnet efter “næste gang” blot bliver større. Det er skønt at have en fastboende veninde! 🙂 Som jeg i øvrigt fik lært at hækle på den tid, hun var her… 🙂

Billedet? Min nye sommer-Peysa! Gaven fra dem til mig, en T-shirt med et print af et klassisk bærestykke fra en peysa, så nu kan jeg også bære det skønne mønster om sommeren. (Og den meget opmærksomme læser bemærker måske min halskæde, som jeg købte i flyet på vej hjem sidste år, en sand turistsag, men jeg elsker den; En lavaperle med en sølv-kalot på, der forestiller hele Island)

~

Vi var på loppemarked – og vi fandt guld! Gemalen fandt en førsteudgave af en skakbog og købte den for en tiendedel af, hvad den er værd – sælgeren nåede  at opdage det, men bordet fanger jo. 🙂 Det er nu ikke, fordi gemalen vil sælge den, han er nemlig ret skak-gal. Har bl.a. egenhændigt lavet e-skak.dk (da han egentlig burde lave speciale i sin tid, mens jeg brugte tid på at udruge Anna og tjene penge for os begge *s*)

Mit guld var bogen til højre foroven! For 30 kroner (det er jo også i nærheden af en tidendedel af, hvad den er værd antikvarisk)! Så nu kan jeg vist godt aflevere den anden på biblioteket igen, efter at have haft den fast i hjem- og genlån siden september sidste år. 🙂

~

Og i dag var vi så på en spontan tur til Fanø til International Dragefestival – og vi er gooodt trætte i futterne. Har I også en partner, der hårdnakket påstår, han/hun har en fantastisk stedsans og jeres egen er ikke mange sure sild værd (iflg. ham/hende)? Det har jeg. Selvom jeg gang på gang får os hjem. Og selvom jeg endda nu har en mobiltelefon med gps, der fx fik os igennem en totalt mørk og sammenlukket skov i Skive, da vi skulle finde vores bil efter festivalen. Men nej, gemalen skulle absolut sende os ud på gåben i den forkerte retning på Fanø i dag, så vi endte med først at gå en tur rundt i udkanten af hele Nordby, nordenom, og i den rigtige retning, fordi jeg spurgte nogen om vej. 🙂  Men ungerne melder begge to med et stort smil på, at de har haft en rrriiiiiiiigtig hyggelig dag (og siger intet om de 7 km’s gåtur i nye sneakers),og jeg forstår dem; Da først vi var fremme, tog det næsten vejret fra en, så flot og overvældende var det med alle de flotte drager! Og jeg vil endda tillade mig at antage, at de år, hvor vejret er bedre og mere sommeragtigt, er det endnu flottere!

OG vi sejlede med færge! OG den “væltede” ikke! OG vi fik en is! OG vi prøvede at køre med rutebil på stranden! Jowjow..!

(OG vi fik ikke vores gode kamera med men måtte nøjes med mit dårlige mobilkamera…)

OG så har min iPod Touch været til reparation, da den for omkring en måneds tids siden lige pludseligt bare ikke ville tænde, og alle dikkedarer var forgæves. Så nu er der nyt batteri i, og jeg må erkende, at ingen touch-mobiltelefonkommer i den mindste smule nærheden af en iPod/iPhone (i hvert fald ikke en Nokia 5800 *s*). Og hvor HAr jeg dog savnet den! *suk*

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.