Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 02 / 06 / 10 >

Gavmilde mennesker

Det kan man kun blive i godt humør af. Jeg er normalt ikke den, der melder mig til et hav af Give-Aways, men ved nogle enkelte hopper jeg i med begge ben, iklædt farverig og sommerglad bikini med en gulvlang hippiekjole udover og håret sat op til narrestreger – eller sådan noget. Jeg bliver i hvert fald i overstadigt sommerhumør  af vejret OG disse Give-Aways…og du kan også lige nå det!

Først er der Høgh Bloggen, der udlodder den skønne, skønne Kubus-stage! Den er jo en evig klassiker – hvem kan så sige nej?? Men er man ikke en af de heldige kan man jo vælge at købe den i deres webshop, der er en aflægger af deres fysiske butik, Høgh Møbler, i stedet! Skynd dig, inden 4. juni!

Og Mama Lola har de skøøøøønneste muffinsskåle til “afhændelse”, og du kan nå det inden den 5. juni. Jeg er bidt af en gal muffin, og de her er simpelthen så skønne, skønne, skønne…de fremkalder et kæmpesmil hos mig, hver gang jeg ser dem! 🙂

Ikk’?

Opdatering om alt muligt andet følger – jeg looooover! 🙂

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Gavmilde mennesker

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.