Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 17 / 05 / 10 >

Pigen på vej mod toppen af verden


Min smukke Anna blev 8 i lørdags – passende med en ekstra lang weekend, så der er blevet fejret 3 dage med klassens piger på besøg, familien på besøg og os selv på besøg i Legoland og på rideskolen, som Anna selv ønskede at komme på sin fødselsdag – ud at vise sin far og lillebror de heste, hun har tabt sit hjerte så aldeles til, siden hun helt tilfældigt kom i gang med at ride for et års tid siden.

Carina, den lille pony ovenover, er i omegnen af den 6. eller 7. pony/hest, hun rider på i rideskole-regi. Den rideskole, hun begyndte på, har vi simpelthen forladt i protest, for “undervisningen” var under al kritik, der var ikke styr på, hvem der red på hvilke heste hvornår (selv uden halvpart bør man vel have en vis garanti for at have samme hest hver gang?) og i påsken fik Anna og hendes bedsteveninde så en prøvetime på områdets anden rideskole – og vi faldt alle pladask for stedet. Anna galoperede den dag for første gang i sit liv på helt eget initiativ, uden at det partout skulle være i longe, rundt i ridehallen med et stort smil på læberne og var bare…hjemme.

Sidste gang var Carina, den gamle søde pony på 24, dog blevet halt, og Anna skulle så prøve den endnu “gamlere” Lucas på 30…og den er nu udnævt til “Verdens bedste hest”. Så bliver det nok ikke meget bedre, når man er 8… 🙂

Og mor her er så som en bonus også blevet relativt kureret for barndommens grundigt indlejrede angst for heste, og jeg har vist endda opdaget “min indre hestepige”…ikke dårligt. 🙂

(og så skal jeg vist snart have fundet noget mere strømpegarn frem til ridehandsker, for pigebarnet har selv udtalt, at mine hjemmestrikkede, fingerløse handsker er meget bedre som ridehandsker end de købte med gummiknopper…)

Blog Widget by LinkWithin

5 comments to Pigen på vej mod toppen af verden

 • Bettina

  Et forsinket tillykke med Rasmus, Britta – ja, alle de fødselsdage løber godt nok op, hvis ikke man passer på! Vi har heldigvis små familier, så selve familiedelen kan vi overstå på én gang. :o)

 • Tillykke med den unge dame! Hun er da blevet fejret på behørig vis 🙂
  Det er Rasmus’ tur lige om lidt og det løber op i hele 5 fødselsdage hvis vi medtager den kæmpe brunsviger vi skal ned på kolonien med. Han er nemlig ikke hjemme på sin fødselsdag – det bliver nok lidt underligt (for mig ;-))

 • Det er da godt, jeg kører tit forbi derude og nyder synet af de mange heste.
  Har også hørt fra andre st det skulle være godt derude.

 • Bettina

  Ja, Helvig, det er helt rigtigt, det er Holsted, hun rider på nu – et supersmukt sted med en fantastisk masse heste og en rigtig god stemning. 🙂

 • Dejlig når der er noget som børnene rigtig godt kan lide,og dejlig at hun vil have sin mors hjemmestrikkede ridehansker i stedet for de købte.
  Rider hun herude på Holsted Ridecenter, synes området godt kunne ligne.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.