Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 23 / 04 / 10 >

Hmmmm…

матрациGratis! Når jeg siger “Gratis”, og I hører eller læser ordet “Gratis”, er det så en side som denne I ville forvente at se under kategorien “Gratis e-bøger” hos saxo.com??

Nåh, tilbage til GAAAaaaaaaa……ehm, Great American Aran Afghan, der længe, meget længe, har ligget og kigget olmt på mig fra reolen lige bag mig. Jeg var gået i stå i firkant nr. 9 for nok omkring 1½ år siden (!), og nu er jeg i gang med firkant 15 (jeg fotograferede i går, da jeg nærmede mig afslutningen på felt 14), og når jeg nu kan se enden på det sååååå tæt på, ville jeg virkelig være et skarn, hvis det røg i kurven igen – ikk’?! Den oprindelige plan lød på at hækle et tæppe til både Anna og Emil, hækle *alle* firkanterne og så lave en ekstra, så der var 25 felter; det sidste felt skulle så være et personligt felt til hvert barn. Men med tanke på, at jeg i kælderen også har et Babette i “pigefarver” liggende godt på vej til Anna, og har samlet garn i “drengefarver” til et Babette til Emil, skulle jeg måske bare gøre det her til *mit og gemalens* tæppe. 🙂

Jeg eeeeelsker det tæppe, har gjort det fra første gang jeg så det, og jeg glæder mig virkelig til at slænge det over en af sofaerne…eller over mig selv. 🙂

Skylder forøvrigt flere fotos af færdige arbejder, bl.a. af den skønne hvide/sorte kjole fra Navia (min er nemlig næsten sort *s*), som jeg faktisk er superglad for men baaaare lige mangler en ordentlig underkjole til. Navia Duo Uno er jo noget fanTAStisk garn!

Blog Widget by LinkWithin

7 comments to Hmmmm…

 • Bettina

  Hej Randy,

  Med “jakke” formoder jeg, du mener Endurreisn?? Jeg har vist nævnt et sted, at den er fra et af Lopis hæfter, nr. 29 ( http://istex.is/default.asp?sid_Id=39811&tId=6&Tre_Rod=002|004|005|001|&mPage=4&MpId=16971 ). Det kan findes på deres hjemmeside. Det samme kan opskriften (på engelsk) på hestepeysaen, så der kan man snildt finde diagrammet ( http://istex.is/default.asp?sid_id=27901&tre_rod=001|003|009|&tId=1 ). 🙂
  Jeg strikkede selv Endurreisn efter den islandske udgave, for da jeg købte bladet i Island sidste sommer, var det helt nyt og endnu ikke oversat.

 • randy

  hold da op hvor er din kjole og jakke skøn.
  Jeg må se om jeg kan forstå mønsteret.
  Har du også strikket jakken efter engelsk mønster?
  Jeg ville meget gerne hvis jeg kunne få et print af din hest, du har på trøjen .skønt mønster.
  Jeg har scannet et fra Wendy sidst, men vil nu gerne have en som din.
  Hilsen Randy

 • Bettina

  Hej igen, Lisbeth,
  Jeg har lige tjekket på Ravelry, min er også i Navia Uno, jeg har bare skrevet forkert i indlægget – det retter jeg straks. 🙂

 • Det med knappen havde jeg ikke lige tænkt på. Det må komme an på en prøve 🙂 Ellers kommer der et par leggings under – eller noget..
  Jeg strikker den i en tråd Navia Uno i sort, så den er meget luftig. Hvis du laver din i 2 tråde, så bliver den også mere kompakt, og så kan jeg godt forestille mig den over en underkjole..
  Glæder mig til at se din færdig..

 • Bettina

  Ja, Ulla, det er nemlig også det, jeg tænker – jeg er snaaaart færdig, og selvom vi nærmer os sommer kan det jo sagtens varme en kølig aften. 🙂

  Lisbeth, det kan være, vi strikker i samme garnfarve, en tråd sort og en tråd grå, vil jeg nærmest kalde det. Jeg tror ikke, jeg tør at brug min over jeans, mon ikke knappen vil hænge i? Den er også ret lang, jeg er ikke selv stor fan af deciderede kjoler over bukser. 🙂

 • Jeg er næsten færdig med en helt sort udgave af Navia kjolen, og jeg kommer til at bo i den tror jeg. Jeg har forestillet mig at bruge den over jeans og en top..

 • GAAA er et skønt tæppe og glæd dig, til du er færdig for det er varmt og hyggelig. Du er over halvvejs i projektet, så om en månedes tid eller to er det færdigt.

  p.s. Ikke lige min definition af gratis.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.