Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 01 / 04 / 10 >

Der er gået ferie i den! (med lille opdatering)

God påske derude!
Jeg kigger egentlig bare ind for at nævne et par gode ting, der er med til at gøre mig glad(ere) for min iPod Touch.

Ravelry har Casey endelig fået lavet en forbindelse med Ravelrys database og et “App”, så hvis man har GoodReader, kan man forbinde direkte til sit bibliotek i Ravelrys database, hvor man har gemt pdf-filer på opskrifter..! Jeg har ind til videre kun afprøvet Lite-udgaven, men det fungerer fint (max 5 filer kan gemmes), hidtil har jeg nemlig været superglad for Evernote, der har været en trofast opskriftsopbevarer for mig (fx perfekt på køreture!)…og rigtig meget andet. 🙂  Men direkte downloads på denne måde er da meeeeget smartere, og Evernote er alt andet lige lidt tung til at indlæse pdf’er.
En anden fed ting, jeg har opdaget, er, at man kan forbinde sin event-kalender på Ravelry (kig under din profil, og under “Groups & Events”) med sin Google-kalender, så hvis man melder sig en eller anden event, jævnligt tilbagevendende strikkecafe eller lignende, så kan man bare abonnere på denne kalender, så har man den i sin egen – eller hvis man har en kalender på sin iPod Touch eller iPhone, der kan synkronisere med Google Calendar (det har jeg fx, jeg har købt Personal Informant), så er det *endnu* bedre, for så har man det hele lige i sin hule hånd, helt atomagisk. 🙂

Det sidste opdagede jeg, da jeg tilføjede strikkecafeer for Modestoffer i Vejen – jeg skal dertil på torsdag for første gang – ses vi mon?

~~~

tilføjelse 2. april: Opsætning af Goodreader kan læses i denne tråd på Ravelry. Det er forøvrigt et virkelig alsidigt program, der også kan forbinde med ens Dropbox-konto, mails, Google Docs, ftp-servere etc….det er viiiirkelig smart!

Angående synkronisering med Ravelry Events-kalender, så skal man gå ind under sin profil, til “Groups and Events”. Jeg kan ikke huske, hvordan det så ud inden, for jeg kiggede først på siden, da jeg havde tilmeldt mig strikkecafeen, men hvis man er tilmeldt nogle begivenheder, kan man klikke på det orange ikon, der er over kalenderen, “gCal” (iCal er, så vidt jeg ved, for Mac-folket).  Hvis man så har en Google Kalender – og det vil jeg i høj grad opfordre til, det er vanvittig fedt med synkronisering af flere familiemedlemmers kalendre, arbejdskalendre, nogle mobiltelefoner kan også synkronisere med den, så man altid har sin kalender på sig! – så burde den mere eller mindre automatisk gå til den kalender (måske lige med en omvej, hvor den spørger, om man vil åbne kalenderen med den-og-den-ting), hvor den så er indlæst i ens kalender.

Og så skal man jo altså lige huske også at have en gCal-kompatibel kalender på sin iPhone eller iPod Touch. 🙂

Det BURDE fungere mere eller mindre sådan, men da jeg har brugt det en uges tid eller så, kan jeg ikke helt huske den rigtige rækkefølge præcist. :o)

Blog Widget by LinkWithin

8 comments to Der er gået ferie i den! (med lille opdatering)

 • Bettina

  Ja, Frida, Cast On har jeg også lyttet til en gang, men jeg gjorde den fejl, at jeg troede, jeg burde følge med HELT fra starten, og så er jeg stået af, for det blev lidt for navlefnulderpillende for mig ind i mellem. Og jeg vil gerne selv bestemme, hvilken musik, jeg skal lytte til! 🙂
  Video podcasts er også sjove, de giver en ekstra dimension, der er fed ved dette “nye” medie!

  Fedt, at du har opdaget nogle podcasts, der lige er noget for dig! Jeg eeeelsker podcasts – i nogle perioder mere end andre. 🙂

 • Efter lidt søgen inde på Itunes er jeg blevet helt væk i podcasts. Fandt lige en video podcast som hedder Letsknit2gether – den er faktiskt meget god med gode tips, og så er der også “Cast On” 🙂

 • Ja, Sidsel, det kræver lige lidt tid til at få et overblik! Men jeg er blevet rigtig glad for det, har endda spenderet de enorme 6 kroner på den fulde udgave (og overvejer at give 6 kroner for at kunne få ftp-adgang)! 🙂 Har ellers sværget til Evernote til pdf-filer hidtil, men det er voldsomt langsomt – Goodreader er rigtig god og ret hurtigt, og man får samtidigt en slags “memory stick”-funktion (kommunikation med computere gennem browser eller netværks-mapping), som jeg tidligere har brugt “Discovery”-app’et til.

  Velkommen, Frida! Jeg kan snakke længe og meget om Apps og min elskede iPod Touch, så det er ingen kunst. *fnis*
  Ja, jeg kender til de ting, du nævner, men har aldrig været rigtigt overvældet af Lion Brands’ modeller. Men jeg beholder dog app’et på Touch’en, man ved jo aldrig, om man en dag står og mangler en opskrift til et nøgle garn i en skæv situation.
  Med Knitmore App, mener du da podcast’et “Knitmore Girls”? Dem lytter jeg ofte til, de er ret søde, men jeg er dog ikke så meget til garnspinding, som Jasmine er, så det er ikke min no.1-podcast – det er Electric Sheep fra London/Hoxton Handmade. :o)

 • Uhhhh hvor ser det spennende ud. Fantastiskt at du deler gode idéer.
  Skal straks downloade Goodreader når jeg kommer hjem 🙂

  Har du downloadet Lion Brand? Med den app får du masser af gratis opskrifter 🙂 Og så har jeg lige downloadet Knitmore App, som er mor og datter der har en strikke podcast. Så hyggeligt at høre på, mens man strikker. De er begge medlemmer af Ravelry, så det er muligt at følge med i det, som de snakker om.

 • Fedest! Må i gang med det så snart jeg har et ledigt øjeblik for mig selv.

 • Yes! Det virker – tusinde tak for linket! Sikke muligheder det åbner sig….. Jeg eeeeelsker også min Touch – der kan gå daaaage imellem jeg logger på min private PC – for Touch’en kan næsten det hele. Og du har helt ret i at det giver en frygtelig appetit for en iPhone. Jeg har dog en arbejsgiverbetalt Blackberry, og der er vist ikke udsigt til at iPhone kommer på positiv-listen der…..og jeg er en kende for jysk til selv at betale for trafikken oveni….så indtil videre nøjes jeg med min fantastiske Touch.

 • Bettina

  Hej Britt!
  Jeg har lige uddybet indlægget lidt og håber, det kan gelejde dig på rette vej. Det anede mig, at nogen kunne bruge oplysningerne, det er ikke altid lige sådan noget, man opdager med det samme. Det er sådan nogle tilføjelser, der øget behovet *host* for en iPhone hos mig. *fnis* Mit mobilbehov er minimalt (derfor har jeg det som sådan rigtig fint med min elskede iPod Touch), men jeg savner oftere og oftere 3G-muligheden.

 • Cool! Jeg har nu smækket Goodreader på – og hvordan var det så lige du fik fat i Ravelry biblioteket?
  Også god påske til dig!
  🙂 Britt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.