Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 19 / 03 / 10 >

Der kom en dag et brev…

…og jeg troede ikke mine egne øjne:

!!!

Jeg troede så lidt mine egne øjne, at jeg måtte ringe til dem for at høre, hvad det gik ud på (at der så faktisk gik 1 dag, inden “nogen” hos JV.dk kunne kontakte mig og sige, den var go’ nok, er så en helt anden snak, som nogen har kunnet følge med i på Facebook), for jeg har intet aktivt gjort, jeg har ikke meldt mig  til noget eller noget som helst. Det er længe siden, jeg meldte mig som borgerjournalist hos jv.dk, simpelthen fordi de ikke modtog og udgav mine artikler fra mine børns børnehave (som jeg skrev på vegne af bestyrelsen) – dann hatten wir ja andere Metoden…!

Svagt erindrer jeg, at jv.dk havde en bannerkampagne før jul eller endnu længere tilbage om at melde sig og deltage i lodtrækningen, men jeg regnede med, at det var for at kapre kunder og det blot var blandt dem, der blev trukket lod. Det var det så ikke. 🙂

Og gadget-girl som jeg er, kom jeg allerede i bilen på vej hjem til at trykke på start-knappen, så den installerede Windows 7…ups! 🙂

En såkaldt sub-notebook, sleeve til den samt 5 års antivirus – jeg føler næsten, jeg står i taknemmelighedsgæld til mine børns børnehave, for uden dem havde jeg ikke været så heldig….!

Blog Widget by LinkWithin

7 comments to Der kom en dag et brev…

 • Bettina

  Tusind tak, alle sammen! Det var en helt vildt underlig overraskelse at få, fuldstændigt uventet, men virkelig også en af de absolut bedre! :o)

 • marianne lundholm

  GRATTIS GRATTIS TILL DEJ, VILKEN TUR DU HAR

 • Hurraaaa… hvor herligt!!! dét kan man da kalde for en super-overraskelse, hva´?

 • Bebiane

  Et stort tillykke med gevindsten, blev du ikke bare vildt overrasket 🙂
  Så kan man altså være heldig.

 • Hvor heldig har man lov at være.?
  Vældig meget heldig, lader det til.
  For, det var da en skøn overraskelse, at finde i postkassen.

 • Hvor må det være dejlig at vinde en ny bærbær,og når man så slet ikke ved at man deltager er det jo ekstra dejlig.

 • WOW hvor fedt at blive glædeligt overrasket på den måde 🙂 🙂 Tillykke igen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.