Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 17 / 02 / 10 >

Smølfernes kostumeprøve

Til ære for Britta, har jeg lige fisket mit foto frem fra Facebook (da jeg sidder ved en anden computer end den, billederne ligger på) af Annas og Emils kostumeprøve inden fastelavn. Det vil sige de ikke er blå i hovederne, Annas kjole er blevet forkortet (jeg gad ikke sømme kanterne op, og det gik jo også fint i velourstoffet) og jeg hæklede en lille, blå hale til at sætte på hhv Emils strømpebukser og Annas kjole. Emils lille, blå hale vakte stor begejstring hos rigtigt mange mødre, det så ret cute ud, når han vimsede rundt og den duttede rundt bagpå. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to Smølfernes kostumeprøve

 • Bettina

  Haha, tak, hvor er I søde. :o)
  Ja, Linda, det VAR nuttet med halen vimsende rundt deromme bagpå, men jeg har kun lige fanget den på nogle “fartstribede” fotos af tøndeslagningen, så der er desværre ikke så meget at se på.

 • De er da for nuttede!! Jeg forsøgte at overbevise Magnus om at han som smølf nok ville smelte en del ungmøers hjerte, men han hoppede ikke på den….
  En skam du ikke viser den lille hale, kan sagtens forestille mig den har set fræk ud!
  kh Linda

 • Hvor er de flotte! De sødeste smølfer jeg nogensinde har set 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.