Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 04 / 01 / 10 >

Tak for din tid, Arthur

Vi har sagt farvel til Arthur for en time siden. Selvom den egentlig skulle færdiggøre en behandling for ørebetændelse, inden den så skulle kigges på for denne knude, som jeg har nævnt, så var der slet ingen tvivl om, at det var nyttesløst – så den fik fred i dag. 9 år gammel.

Tak for alt, Arthur. Godt, det hele gik så hurtigt – trods alt.

P4260206

Om det er “forkert” eller ej, ved jeg ikke – men gemalen og jeg har allerede lavet en aftale om at kigge på en lækker, rød Maine Coon hos en af gemalens kolleger, der har et katteri. Vi er bare en kattefamilie, sådan er det, og det bliver uvirkeligt hårdt at skulle fortælle børnene det i dag, når jeg henter dem (lidt tidligere end normalt, så de kan få noget tid til at sørge i), selvom jeg prøvede at lade tanken og fornemmelsen sive lige  så stille i løbet af weekenden, så de måske kunne vænne sig til tanken – Anna græd sig i søvn i går aftes ved tanken om, at Arthur nok skulle dø snart.

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Tak for din tid, Arthur

 • Tineke

  Øv, men godt I tog beslutningen, frem for at trække det ud.

 • Bebiane

  Det gør så ondt, at sige farvel til en god ven. Jeg er sikker på, at når der er gået lidt tid, er børnene også klar til at kikke på en ny killing.

 • Selvom det nok har været det bedste så er det sgu hårdt. Har selv prøvet det og blev nød til at få min bror til at køre til dyrelægen med katten, for jeg kunne bare ikke klare det.

 • yt

  Det er ikke en nem besked at give vidre.
  De forstår jo ikke helt det var for kattens bedste.

  Håber snart i finder en ny dejlig kat.

  YT

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.