Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 03 / 01 / 10 >

Present to self

Nej, ikke “nutid til mig selv” men “gave til mig selv” – en Octopus flettaske i sort læder…feeeede og stoooor taske med masser af lommer som lige er noget, der tiltaler mig. Så må min Mulberry Phoebe altså stå på hylden og kede sig, den her er ganske vist en helt anden stil men meget mere anvendelig for mig, der slet ikke kan holde Phoebe på skuldrene, hvor glad jeg end er for den. *SUK* Hvis jeg dog bare kunne sælge den til en nogenlunde acceptabel pris, men det er ikke nemt.

octopusEr’en ikk’ fin, min Octopus?

Lige den her er ikke min men et modelfoto, men der er jo ikke den store forskel på de sorte;  det er der på de multifarvede, og jeg overvejede længe, om det skulle være en multifarvet eller en sort, men tror, at i sidste ende er det den sorte, jeg vil mene er bedst til mig. Og så er der både to lynlåslommer + en velcrolomme i samt tre mobil- og iPodlommer *hehe*, udover det store rum, så der er god mulighed for opdeling af diverse – og diverse har jeg gerne mange af *s*

Jeg har det ligefrem sådan, at jeg leder efter påskud til at komme ud i kulden (*BRRRR*) for at kunne hive tasken over skulderen!

Og så er det endnu et af de køb, hvor jeg bare er ekstra glad for, at jeg har både nål og tråd (og rigeligt af det); Fik den til under halv pris på Trendsales, fordi indertasken (af kanvas) var gået fra yderposen (de flettede læderstrimler) to steder og lige skulle sys fast igen.

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.