Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 25 / 12 / 09 >

1. juledagsmorgenhilsen

December har været et positivt helvede med strikkeskader, fordi jeg har strikket 4 par adventssokker til min mor og kæmpet for at prøve at nå at blive færdig med Fyrtøjet af Annette Danielsen til sønnike, så der også ville være noget hjemmestrikket til ham – men det nåede jeg ikke. Kom til påsætning af ærmer, men det var/er mere indviklet (som jeg jo nok havde anet) end at jeg lige kunne klare det under pres, så den må vente. Indlægger et billedløst, for jeg har simpelthen ikke nået det, og jeg ville have sendt en julehilsen noget tidligere – men bedre sent end aldrig. :o)

Så: Glædelig jul til jer alle!

Lige nu sidder jeg med yngsten, mens jeg var varmer tæerne ved en af mine julegaver, столовеen stumpestage, som jeg har ønsket mig i flere år men først fandt/genopdagede for nyligt på Nettet. For mange år siden købte jeg en Ikea-kopi, men den er jo naturligvis slet ikke på højde med originalen. Desværre var der intet fiberrelateret blandt mine gaver i år, men jeg har nu også givet mig selv “gaver” nok igennem det seneste halve års tid, så ingen skuffelse herfra (især ikke, fordi både gemalen og min mor har taget direkte fra min online-ønskeseddel – så er der jo ingen “ubehagelige” overraskelser *s*).

Desværre bød juleaften også på en kedelig udgift og erfaring; Vores store,g amle Maine Coon, Arthur, har i nogle dage været irriteret, når vi kløede den ved øret, men jeg havde ikke tænkt så meget over det.  For et par dage siden opdagede jeg dog noget, jeg troede var størknet blod, så jeg tænkte, den havde været oppe at slås og havde en rift i øret. Men lillejuleaften kunne jeg godt se, det var lidt noget rod med den, den havde stadig et “skævt” hoved, fordi øret hænger pga. irritationen. Vi har altid været utroligt heldig med vores katte, de er blevet ældgamle uden ret meget sygdom/ret mange dyrlægeregninger,  men juleaftenmorgen kunne jeg se, den var helt gal. Arthur savlede, tungespidsen hang ud af munden på den, den var uvasket og uplejet (den bedste sladrehank om sygdom el. lignende hos katte, som katteejere ved!), så midt i forberedelserne til julegæster (heldigvis “kun” min bror og mor) måtte jeg ringe til dyrlægen. I 1½ time sad jeg bundet til sofaen med Arthur liggende op ad mit bryst, fordi jeg var nødt til at være sikker på, at den blev inden, mens vi ventede på, at dyrlægen have tid – og det var faktisk held i uheld, for jeg opdagede ved den “belejring” så, at den i sin højre side under kæben, omkring lymfekirtlerne, har en meget hård og stor knude eller lignende. Bekymrende stor og hård. Dyrlægen var desværre enig med mig. :o(  Så det, der fik os til at tage affære og tage til dyrlægen, viste sig at være mere eller mindre “underordnet” (en kraftig ørebetændelse, som den skal have medicin sprøjtet i øret for i 14 dage), for knuden fik bekymringsrynkerne frem i dyrlægens pande. Pga. ørebetændelsen er vi nødt til at vente til om 14 dage, men så skal den røntgenfotograferes, så vi kan se, hvad pokker det er. Da vi kom om til dyrlægen, opdagede jeg også noget, jeg ikke tidligere havde kunnet s,e fordi Arthurs øje i siden med betændelsen har været lukket ret meget til:  Dens pupiller har ikke samme størrelse. Og det, sammenholdt med knuden…pyha, altså, det kan give mig helt fnidder i maven at tænke på. 🙁

Kan slet ikke holde ud at tænke på, hvad der kan ske der om 14 dages tid.

Men MEMO TO SELF: Næste gang tager vi affære dagen FØR, det bliver dobbelt takst hos dyrlægen, tak! Det var skisme da godt, vi allerede havde købt alle julegaver! ;o)

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to 1. juledagsmorgenhilsen

 • Bettina

  Hej Anita,

  Som jeg skriver på forsiden af hæklesiden, så nej, den bruger jeg absolut ingen tid på længere. Men den ligger altså stadig på http://www.loehmann.dk/haekling/, jeg har lige problemfrit indlæst den.

 • anita friis

  hej har før haft rigtigt meget glæde af dine hækleopskrifter men jeg kan ikke rigtigt få dem frem ?? er du helt færdig med hæklesiden ?? men ellers god ny side ss

 • Tineke

  Stakkels Arthur, håber det løser sig. Rigtig god jul til dig og dine også, nyd fridagene, dét gør vi 🙂

 • Nårh lille hund dog! Det er simpelthen bare ikke særlig rart når der er noget galt med ens “børn”!
  Glædelig jul Bettina 🙂 Jeg for selvfølgelig ind på din mors shop, men ja juletingene er allerede væk – men næste år skal jeg holde udkig efter din udgave af englespillet! Jeg tror nemlig jeg er blevet afhængig! KH Karen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.