Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 25 / 11 / 09 >

Julen sig nærmer

Jeg har fået den første julegave pakket ind i dag – i en butik. Gør det normalt ikke, bl.a. fordi det jo bare sinker de andre kunder, men der var ingen andre kunder i butikken, og det er ikke, fordi de stresser vildt omkring det i den lokale legetøjsforretning, hvor jeg nærmet er stamkunde- den ligger også kun 100 m herfra, liiiidt belastende – på den gode måde. 🙂
Og så er jeg faktisk ved at finde julehumøret frem, lige så stille. Det ER altså bare blevet hyggeligere med børn, når man i forvejen godt ka’ li’ julen (og savner den sne, der da helt sikkert aaaaltid var der juleaften, da jeg var barn… ikk’?).
Jeg får lavet en masse bogmærker/favoritter til forskellige julekalendre online for tiden, har også igennem årene vundet lidt hist og pist. Jeg sidder jo ved computeren dagen lang på hverdage, så det kunne næsten ikke være nemmere.
Lavendelgården har gjort det endnu nemmere – i tråd med de for tiden så populære Give-Aways i det danske blogland, har Lavendelgården lavet en julekalender i samme ånd, så den er jo ret let at deltage i – og tænk nu, hvis man så også vandt…? :op)

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Julen sig nærmer

  • Det lyder hyggeligt at have en lokal legetøjsforretning 🙂 Og julekonkurrencer – dem er der masser af. Jeg har ikke vundet noget endnu, selvom jeg har været med i en del år, men man kan jo altid håbe 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.