Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 18 / 11 / 09 >

Jeg er ikke så skidt…

…at det ikk’ er godt for noget. Jeg er syg, men jeg øffer vist ikke. Føler mig febril, at mit hoved er 3 gange større end normalt (selvom spejlet er uenigt), lungerne føles, som om jeg er begyndt at ryge igen, for jeg kan ikke tage dybe, friske indåndninger…men så har jeg det heller ikke meget “værre”.

Og den her semisengeliggende tilstand har gjort, at jeg er tæt på at være færdig med Annas hestesweater – alt imens der er garn (med skøn strikkefestivalsrabat, der skulle brændes af snart! *s*) på trapperne fra Holst Garn til en sweater til Emil, Fyrtøjet af Annette Danielsen (dog med en lidt mørkere blå), efter at jeg endeligt besluttede mig, da jeg så Karens flotte udgave… Er det mig, der er blevet gammel, eller er det ungerne, der er blevet store…når jeg nu sådan helt spontant er begyndt at strikke julegaver til dem? Vil det mon falde i god jord? Vi får se…

Alt imens jeg sad i sengen og kiggede ud på vejret, hvor det stormer og regner og rusker og sjasker, og alt imens jeg sad og sukkede over, at det egentlig er Annas ridedag og jeg riiiigtigt godt kunne tænke mig, at Annas ridevenindes mor (der også er vores lift) var enig med mig i, at vejret ikke var det fedeste at skulle til ridning i her til aften…og alt imens jeg sendte lange tanker efter mine Hunter-støvler…ringede det på døren:

hunterboots-hjemmeJaah dah! Så ankom de! Perfekt størrelse og højde, de sluprer ikke om fødderne på mig, da de er ganske slanke i foden og jeg egentlig har sådan meget “naturlige” fødder. De medkøbte Welly Warmers er en tand til den lange side, da jeg jo har købt de kortere Huntress, men det vil jeg gøre noget ved en dag – min nye symaskine er jo ikke blevet motioneret ret meget endnu. 🙂

~

Og jaaaah, der kom sms’en lige fra rideveninde-moderen; nu skal vi lige have fundet en fornuftig storm-forklaring til tøserne, og så mangler bare at håbe på, at børnehaven finder på et snedigt  alternativ i aften, hvor der er inviteret til lysfest… for hvordan forklarer man de 3-5-årige, at den lysfest, de har arbejdet hen imod i en måneds tid skal aflyses pga. storm?

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Jeg er ikke så skidt…

  • uh rigtig go bedring! Det lyder da som om der er optræk til en lungebetændelse? Feber?
    Nu har jeg så for øvrigt strikket med en tråd Holst garn og det er super – så jeg tror det bliver rigtig godt til Fyrtøjet 🙂
    Og kom dig så godt 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.