Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 11 / 11 / 09 >

Terrængående

Andre har været på vinterstøvle-shopping – jeg kan ikke bestemme mig. Jeg mangler et par praktiske, så godt som vand-/sne-/isfaste støvler, for min tur  til A+E’s institutioner hver dag fører mig hen over et stort græsområde, der ikke er synderligt godt drænet. Inspireret af andre med terrængående børn tog jeg så i stedet på gummistøvle-shopping, for mine marguerit-besatte Netto-købte røjsere afgik ved døden i sommer, og man savner jo altid mest den slags ting – når man ikke længere har dem.

black-huntress-welliesJeg kunne, efter forskellige uuuh- og aaaaah-øjeblikke, se, at jeg dog nok måtte erkende, at jeg var en “Huntress” mere end en “Original”.  Jeg valgte at kigge på eBay i stedet for i den af Anne anbefalede butik, for Huntress var udsolgt i min størrelse (og farveønske) både der og ret mange steder, der ville sende til Danmark.

Men nu er der så et par sorte “overgangsstøvler” på vej til mig fra England via eBay, med et sæt lilla Welly Warmers (ikke Willy Warmers) til, og jeg glæææder mig til næste uges eventuelle regnvejr, mens jeg skuler ud på denne dags ditto. 🙂

…og så skulle det ikke undre mig, hvis jeg en dag kom til at købe lidt tilbehør. 🙂

Blog Widget by LinkWithin

6 comments to Terrængående

 • Tineke

  Lækre støvler, men øh, som en gammel australsk kollega engang udbrød, da hun så mine læg “oh man, you can kickstart a jumbojet with those!”, så tror jeg at jeg afholder mig fra dem :), en lavere udgave skal jeg dog have, for lige nu er det totalt håbløst mudderet i fritteren.

 • Serious boot-envy

 • fynpige

  Nøj jeg er vild med din Buttercup *SS* Er du bare en haj til at oversætte en opskrift ?
  Kan se du har været i svendborg til festival, vi er nogle der er ved at lave en Strik-In
  i byen.

 • Ork ja, jeg kunne sagtens selv finde på at anskaffe mig et par til udendørs brug. Du har nu skabt et nyt *behov*. Men du spotter mig ikke på gågaden i solskinsvejr iført den slags…(vandresandaler er en anden sag…)

 • Bettina

  Haha, Ulla, ja…så ku’ man da vist også nøjes med galocher. 😉 Jeg skal ha’ dem med ud at fiske, på marken til ræs hos svigerforældrene, i stalden, til ridning…de skal nok blive brugt, som man bruger gummistøvler, og jeg regner med, at de holder en del bedre end de billige supermarkeds-røjsere jeg hidtil har købt, der er flækket efter kort tid. I hvert fald kan jeg holde varmen i dem. 🙂

 • Fine støvler og meget praktiske til terrænet.

  Men jeg har sgu svært ved at tage dem seriøst, hvis man bor i storbyen… Der er en mor i DMs vuggestue, der hver eneste dag i september kom vadende ind iført skinnende rene Hunter gummistøvler selv om solen skinnede. VS er i centrum, jeg havde sgu svært ved ikke at smide en kommentar om “Skal du ud til hesten?” eller bryde sammen af grin. Vi taler om en lærer, der som altid selv og hvis barn er “smart/moderne” påklædt LOL 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.