Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 29 / 09 / 09 >

Jeg ved det godt

Jeg mangler min header, navnet på min blog! Men jeg ville egentlig gerne ha’ mit gamle layout igen, jeg har bare ikke tid til at finde ud af, hvad der går galt for WordPress med det nye “dash board” og “custom header”-funktionen, der åbenbart ikke fungerer for mig. 🙁
Patience…

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to Jeg ved det godt

  • Bettina

    Tak, Slavi, men problemet er ikke designet eller noget. Jeg har et kodnings-mæssigt problem som jeg kan se er ganske udbredt med disse nye udgaver af WordPress, den der “custom-header”-funktion, som der er i nogle færdiglavede templates. Jeg skal bare gide undersøge sagen mere til bunds, for tiden orker jeg ikke. :o)

  • Hej Bettina,

    Jeg kan måske hjælpe dig. Jeg er multimediedesigner og jeg bruger jo også WordPress 😀

    Skriv bare hvis du har brug for hjælp

    KH SLavi

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.