Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 28 / 05 / 09 >

Billedbog

Denne måned har været så fuld og rundtossende (every verb can be nouned, har jeg ladet mig fortælle *s*), så nemmeste måde at opdatere på er med en billedmosaik:

Billedkvaliteten er så som så, men sådan må det være.

Billedtekst:

1: Anna blev 7 år den 15, hvad deraf fulgte af fødselsdage og indkøb af gaver. Ugen op til var gemalen på kursus, så der var kun mig på banen til at forberede alt. Dette var måske gået lidt lettere, hvis ikke:

2: Jeg havde fået et gevaldigt hold i ryggen i de første par uger af maj. Så voldsomt, at jeg ligefrem gik til lægen, hvilket er ganske usædvanligt for mig med “sådan noget”. Det var godt, jeg gjorde det: En mulig begyndende diskus-prolaps, endnu ikke med de kritiske tegn men dog med advarselstegn. Det kommer jo naturligvis delvist fra:

3: Mit stillesiddende arbejde, ved computeren dagen lang. I visse perioder her i maj har det været særligt hårdt, især de dage, hvor jeg er nødt til at hente børn, mens jeg officielt har kontortid og ved, at når jeg kommer hjem, skal jeg både være der for børnene, lave aftensmad og arbejde.

4: Vi har naturligvis også været i Legoland – OG fået Anna udnævnt til LEGO Wear tøjtester. :o)  Vi har endnu ikke fået hentet tøjet, men der skulle være et par sæt tøj til hende, som vi så om nogle måneder skal “anmelde” for Lego.

5: Måneden bød også på computernedbrud. Dvs. det havde været undervejs længe, gemalen suklle overtage min gamle stationære, som jeg egentig havde renset helt i bund, så der ikke lå noget vitalt længere. Men den endnu ældre bærbare, jeg så havde overtaget for at bruge som arbejds-pc (jeg kan enormt godt lide de flade laptop-tastaturer – og så sparer de jo en del strøm), gik fuldstændigt i knæ for mig, så jeg tilbage-overtog min gamle stationære. Det indebar så geninstallation af bl.a. Windows Vista og andre arbejdsprogrammer. Desuden var bloggen igen ramt af virus. Desværre kan jeg ikke opdatere WordPress, så jeg grubler i spredte, ledige perioder over, hvad jeg så gør.

6: Jeg har aldrig fået fremvist mit teststrik: Jeg har teststrikket Elvira for Sanne B – en sand fornøjelse. Det dengang dårlige vejr samt min dårlige ryg resulterede dog i ret dårlige indendørsfotos. På Ravelry ligger der et bedre nærbillede af bærestykket bagfra samt de flotte, lilla knapper, der kom i.

7: Jeg har lige kæmpet mig igennem et islandsk viftesjal, også kaldet Hyrna Herborgar (også med bedre foto på Ravelry). Det var et kit, jeg købte på Webstrikfestival for et par år siden, som siden bare har ligget og ligget. Det skulle have været en “forarbejdet, fordansket” opskrift, som ifølge sælgeren/omarbejderen skulle være lettere at forstå og gå til, men desværre røg jeg både ind i en fejl i diagrammet allerede på pind 6 og så gu’hjælpemig også i slutningen, på pind 110-stykker… og jeg kunne kun få et rettet diagram til den første fejl af sælgeren, den anden fejl virkede hun desværre ret ligeglad med, at jeg havde fundet. Til gengæld kunne hun slet ikke forstå, at de, der havde prøvestrikket sjalet for hende, ikke havde fundet disse fejl (hele den midterste vifte i spidsen virker fejlbehæftet i mit diagram)? Anyhoo, jeg var så heldig at få det oprindelige diagram til det “ægte” Hyrna Herborgar, og dér var der ingen problemer, så da først jeg brugte det, gik det hele som en leg… det var dejligt, for sjalet er jo supersmukt, og ligger nok mit hjerte ekstra-nært, fordi vi har nære venner i Island, og jævnligt besøger landet (fx i den kommende sommerferie).

8: Til mors dag inviterede svigerforældrene på fisketur. Det var en lang, lidt blæsende dag – men i sidste øjeblik fik Anna landet en regnbueørred, og det gjorde jeg egentlig også, men den var officielt fanget på en 3-årig nieces stang, så selvom hun intet havde med stangen at gøre som sådan, blev den hendes at tage med hjem. :o)

9: Selvom ugerne op til Annas fødselsdag gjorde, at jeg for en gangs skyld gik på kompromis med fødselsdags-bordet for både familien og klassekammerat-pigerne, og købte mig til de fleste af kagerne (selv fødselsdagskagen var en færdigblanding – “Tilsæt kun vand” -, der smagte fortrinligt!), have jeg med Anna aftalt, at festen for pigerne skulle være en PINK fest, så der skulle lægges en lille indsats alligevel. Med et par teskefulde frugtfarve i bolledejen kom vi ret langt, og pigerne var meget begejstrede. :o)

Lige nu keder jeg mig med Whisper (Rav-link) i håndfarvet lace-garn fra Uruguay. Jeg håber, det bliver godt – som en sommerting, en blanding mellem en bolero og et lille sjal.

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to Billedbog

 • whisper er en sjov lille sommer sag…
  har ryggen det bedre..?
  Kender det bare så altfor godt det der med at LEDE efter noget strikkegrej..
  det erjo fordi vi har nok af det at vi sådan får ryddet for meget op idet — og ja…så får vi ryddet det for godt væk.

 • God ide med billede mosaikken – der er virkelig sket noget. Superflot viftesjal 🙂
  God pinse.

 • Hej Bettina 🙂
  Hold da op der har været fart på.
  Tillykke med datteren, hvor er hun bare blevet stor.
  Håber at det går bedre med ryggen, pas nu godt på dig selv.
  Knus fra
  Dorthe 🙂

 • hanne

  godt gået bettina, at holde fødselsdag med heskeskud 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.