Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 01 / 05 / 09 >

Uuuuuh, jeg er så glad i dag!knil

Ingen strik, men en anledning til det.

Jeg var med min mor på Brørup Marked i dag, hun havde nemlig fri fra arbejde, og så var det jo for en gangs skyld en frifredag, hun kunne komme hertil på. Vi fandt bl.a. en masse knipleblade, som jeg må kigge og sortere lidt i, hvorefter hun vil udbyde dem til salg i sin butik.

OG så fandt vi denne skønhed (fotoet er ikke mit eget, men jeg har ikke haft tid til at tage et i dag):

Jaaaaaaaaaah! En Pusle-dukke! MIN Pusle-dukke! *host*

Aj, ikke min, men det dur for mig. Som barn havde jeg sådan en, min (<PC filter>) “negerdukke” (</PC filter>) – Maria. Fan-TAS-tisk dukke! Og jeg havde et hav af originalt og hjemmestrikket/-hæklet tilbehør, fx lift, kuffertskab etc. Desværre gik det videre som arvegods i familien, og nu er det helt forsvundet. :o(

Men faktisk har min mor gemt hundredevis af strikke- og hækleopskrifter fra ugebladene fra dengang, pænt samlet i et tykt ringbind, dette ringbind står i min kælder, MEN for nogle år siden scannede jeg dem alle (tror jeg) ind, fordi der var en i en anden del af landet, der skulle bruge nogen…det er jeg ganske glad for i dag. :o)  Og jeg husker fra da jeg scannede ind, hvor sjovt det var at se, hvilke modeller jeg kunne huske, som min mor møjsommeligt havde siddet og hæklet og strikket til mig/min “negerdukke” dengang… Jeg bør jo næsten bevare stilen og hækle/strikke i samme, tidstypiske farver, når (når!…) jeg sætter i gang med at beklæde hende.

Jeg har mange gange haft lyst til at købe en, når jeg så en på et loppemarked, men på den anden side er Anna slet ikke dukkepige, og så er der jo ikke rigtig meget fidus i det…eller? ;o) Men i dag lå hun bare der og råååbte på mig “Kom nuuuuu, jeg er diiiin, ta’ miog med hjeeeeem! Se, jeg har endda tøj med!”- og det havde hun, en lille smule, men det bedste var hendes utroligt fine stand. Jeg tror endda, hun er finere end min egen var. Håret er flot og praktisk talt ikke uglet, fingre er hele og ikke fladgnaskede eller noget, ben og arme sidder godt fast og er slet ikke løse i det, øjnene (der dog er en anelse matte i det) kan lukke og åbne, som de skal. Firsindstyve kroner måtte jeg slippe….! *juble* Har OFTE set dem io meget dårligere stand til 125,- og opad…uden tøj eller noget. Så det ku’ bare ikke være anderledes.

Og så gik det jo hverken værre eller bedre end, at da Anna så hende, greb hun hende og begyndte straks at lege med hende, sætte hendes hår etc., og erklære, at hun bare var SÅ smuk (og jeg ku’ ikke være mere enig)! :o)

Blog Widget by LinkWithin

5 comments to Uuuuuh, jeg er så glad i dag!knil

 • Jeannette

  Denne Pusledukke har jeg også endnu, mine 2 piger på nu 28 og 22 år har også leget men hende/dem, jeg har en af hver slags. Men jeg har aldrig set strikke- og hækleopskrifte til hende, kunne jeg tigge dig om at få dem tilsendt på mailen så vil jeg blive meget glad, da jeg har et barnebarn på snart 2 år, og hun leger med dem her, når hun er hos morfar og mormor.

 • Bettina

  Hej Annette; Ja, hun er en smuk sag, sådan en Pusle. Jeg synes faktisk, de har et helt specielt “dybt” blik. *S*

  Hej Laila; Damn, du må haø været den ekstra populære pige i klassen med sådan en mor?? Min mor gav også mit væk til noget familie – og de har tilsyneladende bare givet det væk (i bedste fald) eller smidt det ud (i værste fald). SUPERsurt, når man virkelig havde meget af det flotte tilbehør, som man i dag skal betale en del for. :o(

  Hej Kate; Ja, jeg er også SÅ glad for hende. Ser dem nu jævnligt på loppemarkeder eller især kræmmermarkeder (i hvert fald her i byen, der var mindst 2 andre sorte Pusler der den dag, men meget dyrere).

 • dejlig dukke du har fundet – håber så meget at finde en ligeså fin dukke som din ?

 • uha, det kan jeg godt forstä.

  Jeg havde ogsä Pusledukker i stor stil (men min Mor arbejdede pä Brio, sä jeg havde MEGET legetöj)

  Jeg elskede dem og blev sä gal da min far gav dem til nogle mindre börn. Det er ikke helt tilgivet endnu.

  80 dkr er jo en ren röverhandel ;o)

 • Det er lidt sjovt – for Pusle havde jeg også, og hvor var jeg glad for hende…hun fulgte mig overalt i en lang periode som barn. Og når man så ser en udgave, som er i fin stand og til en fornuftig pris, så slår man da til…
  fortsat god weekend.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.