Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 23 / 04 / 09 >

Jo jo

…fint nok! Min blog lever endnu – den er her endnu. Travlheden har bare indfundet sig, arbejdspres, fødselsdage og barnedåb i familien, skolebarn, havearbejde, teststrikkeri… og ingen fotos, da min bærbare (som jeg bruger lige nu) er gået helt i baglås og skal have kunstigt åndedræt jævnligt, så jeg desværre nok må søge tilbage til den gamle stationære igen, som jeg ellers gik fra for en 3-4 måneder siden, så gemalen ku’ overtage den og jeg ku’ spare lidt strøm.

Men jeg er voldsomt i gang med et smukt stykke teststrik for en “up- and coming” børnetøjs-strikdesigner (det må jeg vel godt kalde dig, Sanne? *s*), og har måttet strikke bærestykket om et par gange, fordi jeg er en udpræget klaphat (jeps, også barn af ’80erne ‘s*), der ikke altid kan læse indad. :o)  Designet er skønt og gennemført med fine detaljer, og opskriften er superfint skrevet…og nu kører det også bare deru’a’.

Melder forhåbentligt tilbage snart igen, om alt går vel med computeroverførsel etc. endnu en gang. Nu kan jeg det snart i søvne… *gab*

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Jo jo

  • Godt at høre at du hænger på endnu 🙂

    Det er spændende at se hvad du teststrikker for Sanne – hun har vel efterhånden lavet nogle ‘hits’ i børnestrik kategorien. Jeg synes jeg har set mange links til hende på det seneste og med god grund 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.