Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 28 / 02 / 09 >

*sveeeeeeeede*

PYH-ha….en af de ting, jeg “hader” (gemalen siger, man skal passe på med sit had, og han har jo ret) ved WordPress er opdateringer. det går galt hveeeer gang for mig; sidder og sveder, fordi jeg pludseligt står med en helt, helt hvid skærm…og jeg mener HVID. Både selve bloggen og administratormodulet…HVID! *SUK*

Undervejs i min desperate søgen efter en forklaring – endnu en gang – kom jeg dog iver noget med et opgraderings-plugin. Det må jeg hellere lige se på igen.

THANK GOD FOR BACKUPS! Og nej, det bruger jeg ellers aldrig, men lige i dette tilfælde gør jeg. Sandelig! Jeg fik endda brug for en ældgammel, godt begravet backup fra 17. juli sidste år, som jeg kun har endnu ved et tilfælde…så jeg ånder ganske lettet op og er endnu gladere for 17. juli, der også er Emils fødselsdag. :o)

Blog Widget by LinkWithin

2 comments to *sveeeeeeeede*

  • Bettina

    Hej Karen,
    Næh, det er ikke ret godt! Men jeg har faktisk ikke kunnet opdatere, det er min gamle backup jeg er heldig at kunne bruge endnu, selvom jeg altså måtte tilbage i en ældgammel backup. Jeg måtte have fat i mit webhotels (one.com) support og fik at vide, at jeg ikke engang kunne bruge WordPress Automatic Update, som ellers ville være et smart plugin, for fra WP 2.7 er der vist indbygget automatisk opdatering.
    Desværre var det for noget tid siden et problem at jeg ikke havde opdateret, for der var røget en virus ind på bloggen! Derfor er jeg blevet lidt mere påpasselig med det. :o/

  • uha det lyder ikke godt..af samme grund er min ikke opdateret et godt stykke tid (min template dur ik til de nye versioner..og den er jeg svært afhængig af)! Godt at det lykkedes for dig 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.