Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 06 / 02 / 09 >

Jeg har brug for at komme af med noget

Jeg ved det, jeg ved det….en hel måned er der gået! :o(  Men min tid har været totalt fyldt ud med først en uges influenza hos mig, så hos sønnike, så travlhed på jobbet, nu er jeg igen ramt af sygdom, og det naturligvis i den uge, hvor jeg har været alene med børnene 4 dage i træk. :o(

Men NU glæder vi os alle 4 til, at det bliver weekend.

Jeg har enormt meget brug for at få et kamera med Bluetooth men ved slet ikke, om det er fundet på endnu? Jeg ku’ selvfølgelig også bare bruge mobilkameraet, men…tjah, det med at ta’ sig sammen til det, er jeg ikke for god til, når måneden har været, som den har været. Så jeg ku’ jo osse bare spare de penge til superkameraet… :o)

Jeg vil jo egentlig blot fortælle, at jeg har fået strikket Cobblestone til gemalen! I det læææækreste mørkegrønne Loden fra Madil, nam, hvor er det lækkert og let og blødt. Men som altid er manden ved at gå til at varme, når han har den på, så selvom en af hans kommentarer til den var, at han da også havde undret sig lidt over, at han ikke havde noget hjemmestrikket, så tror jeg ikke, det er noget, man får ham at se i ret ofte.

Jeg havde fire nøgler til overs af de 14 eller 15 nøgler, jeg købte, og troede, jeg skulle strikke en sød vest, der var i Hendes Verden i et strikkehæfte for noget tid siden, men desværre bliver de “dråber”, som vesten er strikket med i strukturstrik, ikke ret tydelige, så det er nok måske desværre en ommer.

Desuden har jeg taget en ordentlig tørn på Annas Babette Blanket og er blevet færdig med “grundtæppet”, men det blev sørme kun ca. 80×85 cm, det var da godt nok nooooget (Ba)bette, så jeg er ved at sætte flere lag på. HVIS jeg kan få det op i sengetæppestørrelse, sådan cirka, vil jeg blive glad. Jeg er også så stille gået i gang med Emils tæpper, i grønlige og blålige nuancer, så han kunne se, at der altså også skete noget på dén front, og det ikke kun var Anna, der fik.

HOV, det har jeg da faktisk fået taget og overført fotos af…se en gang:

Og det er jo så ganske ufærdigt, kun cirka halvdelen af, hvor stort det skal blive…og så skal der nok, for indtrykkets skyld, en kant omkring.

Den egentlige grund til at skrive er faktisk så simpel som, at jeg har haft den blandede fornøjelse at høre Millennium-trilogien som lydbog. :o(  Det er faktisk endt med, at jeg (så var det måske godt nok, jeg blev syg) læste den sidste halvdel af 3. bog “manuelt”, for jeg kunne simpelthen ikke holde Torben Sekovs mange fejludtalelser ud længere – jeg endte faktisk med at notere dem ned i 3. bog, fordi der altså bare var så mange påfaldende fejl, at jeg er dybt overrasket over folks begejstring for ham som oplæser. Desuden går det jo mildest talt noget hurtigere at læse den selv, de sidste 100 sider røg i går aftes, så nu er jeg også “med”, når folk taler om denne trilogi i begejstrede vendinger. Gemalen er sat til at nå at læse den første, inden vi går i biffen og ser filmen…engang læææænge efter premieren, når man igen kan få billetter. :o)

…(mon der nu igen går en måned inden næste opdatering…)

Blog Widget by LinkWithin

11 comments to Jeg har brug for at komme af med noget

 • Aj hvor bliver det tæppe flot! Fede farver, lige præcis dem jeg har liggende i en pose, hoho!!

 • hej- du jeg har nomineret dig til en award. se min blog om regler 🙂 hvorfor? bare fordi!

 • Hvor er det et flot tæppe. er vild med alle de forskellige størrelser på bestemor firkanterne… hvilken type garn bruger du? bomuld eller uld?
  Og kan kun sige mig enig i at dårlige oplæsere er der for mange af. vil nu hellere læse bøger selv- selv om det kan være hygligt at få læst en bog op når man sidder og syr, maler, strikker, eller gør rent…
  god week-end

 • Susanne K, Lellinge

  Hej Bettina, Jeg ønsker mig også virkelig et Babette – det er så smukt. Hvilket garn har du brugt?

  Håber alle er ovre sygdom. Kærlig hilsen Susanne

 • For pokker et flot tæppe!!!! Har du opskrift? Sig frem sig frem!!!!

 • Bettina

  Hej Louise; ja, man burde jo nok ha’ luret det, for opskriften siger omkring 1 meter hver vej, og det er nok lidt løsere hæklet end jeg fx gør. Men vi må klø på. :o)

  Tak skal du ha’, Annette! Ja, det fremkalder smil i de farver. :o)

  Hej Nettie; God fornøjelse med ham – jeg er glad for, at vi lige præcist havde lånt bøgerne af nogle bekendte, så jeg kunne slippe, for det var virkeligt en pine til sidst. Alene alle hans fejludtalelser gav mig pip, “sononymt”, “stalker” med tydeligt “l”, navnet Teleborian med 2 forskellige tryk, Camilla Salanders efternavn læses på 3 forskellige måder inden for en halv side…etc. :o(

  Hej Jette; Ja, det er da et flot alternativ til lignende feltopdelte tæpper, men godt nok ikke ret anvendeligt i den oprindelige størrelse. :o(

  Hej Helle K; Jeg er “glad” for at høre, at andre har haft lignende oplevelse med samme konklusion – jeg fatter simpelthen bare ikke, Torben Sekov roses i de vildeste toner rundt omkring? Jeg havde virkeligt sat næsen op efter noget sublimt…og røg så totalt i bund med vægtskålen. :o(

 • God bedring til alle 🙂
  Jeg opgav allerede et lille stykke inde i første bog – alene p.g.a. Torben Sekov. 🙁 jeg kunne ikke holde hans stemme ud. Men pyt – jeg havde allerede læst bøgerne og ville bare lige høre dem også.

 • Det er vildt flotte farver du har sat sammen, og det er bare et smukt tæppe uanset størrelsen.

 • Flot tæppe………
  Og er nået lisså langt som dig m. omtalte lydbog og er helt enig i dine betragtninger omkring oplæseren. Men er nødt til at hænge på, for jeg har ikke bøgerne IRL – men planlægger helt bestemt at det ska’ jeg bare ha’. For dem kommer jeg sikkert til at læse flere gange, ganske som jeg gør m. Harry Potter.
  kh
  nettie

 • Hvor er pigetæppet flot. Det er virkeligt flot arbejde…

 • Nej Bettina – hvor er det blevet lækkert Babetten – men ja mit det er også MEGET lille – ihvertfald for lille til en dobbeltseng:-) Men så må jeg jo bare lave nogle stykker.

  God weekend.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.