Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 08 / 12 / 08 >

Så skidt da

Jeg har endelig fundet kameraet frem med Topstykket på hukommelseskortet, så jeg må jo hellere vise frem og forklare. Netop vendt tilbage fra de underdrejede pga. sygdom, er hjernen også ved at være klar igen.

Fakta:

Opskrift + garn: “Topstykke”-kit fra Bente Geil, “Geilsk” strikket i det originale, meget lækre, garn i æblegrøn.

Pinde: 4,5 (hvis jeg husker korrekt) KnitPicks Harmony Options

Ændringer?: Nej, ingen ændringer, men sikke dog en besværlig start på opskriften! Jeg måtte genstarte 4 gange før den endelig sad i skabet med opdelingen til kilerne foran. Men udover det havde jeg ingen besværligheder.

Go’ eller No Go’: GO’!! SUPER-go’! Er du gal, hvor er den go’! :o)  To ting generer dog mit øje en lillllle smule (men når jeg selv har den på, er det jo ikke mig, der skal/kan se på det *s*); 1: Pga. kilerne foran er den længere foran, det ser sådan lidt “sjagget” ud – synes jeg. 2: Den nederste ret-vrang-kant kunne man godt strikke på pinde, der er en halv mm tyndere, hos mig er det i hvert fald sådan, at den flaner en lille bitte smule. Den vipper ikke op eller noget, men stritter en smule udad, og det springer i øjnene. Hvis jeg laver modellen igen (og jeg er fristet), skal jeg i hvert fald huske det. Og så meget som jeg går med den, ku’ det godt hænde, at jeg snart får slidt den op. *fnis*

Endnu en kommentar, til størrelsen: Jeg er som regel i omegnen af en stor M foroven men pga. kommentarer rundt omkring bestilte jeg kittet i en S/M, og det var så rigeligt! Jeg har ganske vist “kun” måske 15 gr garn tilbage, men modellen er blevet endda rigeligt stor, lige på kanten af “sæk”, men også kun lige. Den er skyllet op i hånden og derefter har den fået 10-minutters ture i tørretumbleren i håb om, at det fik den krympet en anelse. Det gjorde den i hvert fald umanerligt blød, trods ulden, men jeg tror, jeg vil prøve med en maskinvask ved 30 grader, som fx. Tineke har nævnt.

Jeg har, efter noget møje og besvær, fået starte sent op på en forhåbentligt julegave til gemalen, nemlig den åh så kendte Cobblestone (jajaja…I kender den *s*). Jeg har købt noget lææææækkert blødt Madil Loden til formålet, helt fantastisk blødt og let garn med smukke nister i, så jeg smugstrikker lidt. :o)

Jeg skal nok også lige se, om jeg kan nå at flikke noget tøj sammen til nogle Sylvanian Families-figurer, så Anan kan få klædt sin bestand tækkeligt på, inden de får noget stort og flot at flytte ind i til jul. :o)

Men inden da…går turen til London på fredag! Min 11 år yngre brormand og han kæreste kommer og leger far, mor og børn med A+E, med institutionsafhentning, weekend-hygge og madpakkesmørring mandag morgen, for vi er først hjemme igen mandag aften. Jeg er så godt som i mål med julegaveindkøb takket være Nettet/eBay, og er ved at lave en mental liste over, hvordan jeg forhåbentligt kan komme helt i mål i London, der jo skulle være et slaraffenland at købe julegaver i for tiden, i hvert fald økonomisk.

Og så tilbage til min mere jævnlige mikroblogging, der vist efterhånden har overtaget mikndst hver 2. af min indlæg på bloggen her…

Blog Widget by LinkWithin

9 comments to Så skidt da

 • Hvor er den blevet flot. Skøn skøn farve.

 • marianne lundholm

  den blev jättefin på dej, jag tycker oxå om den gröna färgen

 • Flot flot model, og på dit billede ser man rigtigt kilerne foran. Og tak for beskrivelsen af din oplevelse med opskriften, skal huske det når jeg starter min i juleferien.

 • hvor er den blevet go!! JEg MÅ se at få gang i det kit jeg allerede har købt… jeg vil jo osse ha sådan en

 • WOW!! Den er bare flot. Nu håber jeg endnu mere jeg får kittet i julegave.

  🙂 Signe

 • Den er superflot – farven er SÅ smuk!
  Tak for tippene – de er meget nyttige, når jeg…engang…også skal strikketopstrykket.
  Cobblestone har jeg endnu ikke strikket…..men jeg har faktisk også overvejet at gøre det i ligepræcist det garn!
  🙂 Britt

 • Lene Sophie

  Er også i gang med topstykke i æblegrøn- og når jeg ser din glæder jeg mig rigtig meget til at blive færdig. Ligesom dig havde jeg også problemer med starten, men jeg nøjedes med kun at pille op en gang. Tak for fiffet om den nederste kant den vil jeg huske på når jeg når så langt.
  Rigtig god tur på fredag.

 • Sikke en skøn farve. Ja, modellen er super.
  Er selv lige blevet færdig med min nr.2 af slagsen.
  Yt.

 • WOW hvor er du smart, er helt vild med farven, den klæder dig rigtig godt 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.