Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 30 / 10 / 08 >

Får man så nok?

Jeg mener, at man i Danmark ikke laver nummerplader til bilerne, der kan “give mening” hvad angår bogstavkombinationerne, fx vil man ikke bruge “LY” eller “AS” eller “BI” (vil jeg tro). Når man bor i det sydjyske kan man ofte få sig et billigt grin – og også mange – hvis man kører rundt på vejen, især motorvejene, og kigger på tyske nummerplader. Noget siger mig, de ikke har sådanne regler, for der er findes virkelig mange sjove kombinationer, når de kan have op til 4 eller 5 bogstaver, delt af en bindestreg. Og derfor måtte jeg bare tage et “spionfoto” af denne bil forleden, da den holdt på vores vej:

Kommer man så hele vejen rundt, 360 grader, full circle…?

Jeg ville egentlig blot fortælle om et meget nyttigt link, jeg lige har opdaget, i anledning af, at vores London-tur langsomt nærmer sig. Jeg faldt nemlig lige over KnitMap, hvor man fx kan søge på et bynavn og så får et kort med alle de garnforretninger i det område, som folk har lagt ind der. Det betyder, at der ikke er andre links i Danmark end en masse i København og enkelte rundt omkring på Sjælland, men jeg vil da opfordre folk til at tilføje, hvad de kender til rundt om i det danske, for vi har jo masser at byde på!

Stik mod, hvad jeg havde hørt, findes der jo faktisk op til flere garnforretninger i selve London, så selvom jeg ikke er garnoholiker som rigtigt mange andre, kan det da godt være, jeg ku’ finde på at lokke gemalen med den vej forbi… især hvis der ligger en god og velassorteret boghandler i nærheden med sci-fi-bøger. :o)

Og så…..

jaaaaaah, familiens nye “dims”. Mest min. Basta. Jeg er nemlig dimseren her i huset, gemalen bruger dem bare. :o)

En superskøn, lillebitte, perlemorsfarvet (indsæt selv her lydklip med Mrs. Hyacinth Bucket, med “The Bucket recidence, this is the Lady of the House speaking on a white, slim line telephone with last number redial facility”) notebook, en Medion Akoya e1210. Den er SÅ fin og sød og lille og…fin. :o)

Den bliver varmet lidt i højre side af mit Topstykke, der drøner derudad, nu hvor jeg endelig er kommet over den bøvlede start…

Tilføjelse kl. 20.22: Min søde datter, der går i 0. klasse, har sammen med sin klasse et luksusproblem: Hvad pokker skal de finde på at bruge 1000 kroner til? :o)

Blog Widget by LinkWithin

11 comments to Får man så nok?

 • Begge modeller forefindes også her på matriklen. Computeren er konstant i brug og trods alles advarsler om at den er for lille at se på osv., så er det den bedste computer jeg har haft nogensinde.
  Topstykket ligger stadig i posen, men den skal nok komme på pindene snart – kan jo høre overalt i bloglandet, at den er super.

 • Du har øjnene med dig, jeg ville aldrig have opdaget sådan en nummerplade. Men den ville være endnu sjovere hvis den var dansk – for så havde der jo været en hensigt med teksten…

 • Ellen

  Hej Bettina

  Der kan ses rigtig mange sjove nummerplader (KYS 55 P er set på en engelsk bil ;o)) – specielt efter man har fået lov til at købe/designe sin helt egen. Der er dog regler, som du siger, men det handler ikke specielt om at give mening eller ej. (Jeg har haft en bil, der startede med “LY”).
  Men det må ikke hedde noget, der kan virke stødende: Citat: “Kombinationer der kan opfattes ubehagelige eller som ville kunne antages at give udtryk for at køretøjet har en særlig status”. Eksempler: KZ – BH – DK – EU – SS.

  De må heller ikke starte med noget, der engang har været.
  Prøv at se denne hjemmeside http://nrpl.dk/comb-1966.php , som er meget forklarende.

  Og så må du have en rigtig god tur til London. Jeg er slet ikke misundelig ;-D

  Hilsen Ellen

 • Hov.jeg glemte lige: en dag jeg kørte rundt i NJ, på vej til træning kørte jeg efter en bil hvor der med store bogstaver stod KUK- også nogle tal. KUK står for ( pænt sagt her: tissemand på norsk- ) jeg grindede godt i skægget hele den formiddag. dessværre var kameraet ikke med.. nu har jeg lært. nu kommer det med over alt.

 • he,he,, ja problemerne er store og mulighederne uanede i den alder.
  Vi andre garvede har jo nok brugt de 1000 på et par nye bluser / garn allerede.
  Det knitmap må jeg da kikke nærmere på – og så ønsker jeg mig en ny pc.. den jeg har “arvet ” er en amerikansk som LARMER meget… som alt andet derover.:-))

 • Hej Tina; Ja, de tyske nummerplader kan da gi ‘ lidt underholdning på en grå dag.

  Hej Rosanna; Ja, den er rigtig fed! Vejer intet, fylder intet, siger intet…Luv’ it. :o)

  Hej Ulla; Der stod faktisk en og roedede ved noget i bagagerummet, da jeg var på vej hen imod den… :o)
  London-turen ligger først midt i december, så rapporten flyder forhåbentligt den anden vej i stedet. :o) Vores billetter er hos Ryan, så vi krydser og krydser…

  Hej Britta; Sjovt – mon de virkelig har koordineret det og arrangeret bilkøb i samme periode?

  Hej Nettie; Nej, hun er noget nær fantastisk, den kvinde – genialt! :o) Turen er først i december, men tak. :o)

 • Lækker “puter” du har fået ranet til dig der, Mrs. Bucket – åh, der er bare ingen der kan besvare et telefonopkald som hende !!! Pøj pøj m. dimsen og go tur til swingin’ London

 • Hi hi – sjov nummerplade 🙂

  Jeg kan huske på et tidspunkt i Odense var der flere fra B1909 der havde nummerplader hvor der stod OB – det morede de sig meget over i stiftstidende…

  Det er altid godt at have alternativ beskæftigelse til husbonden mens man selv er i garnbutikker – jeg har lokket Jannik til at køre mig til DAD garn i morgen, for så kan han tage ind og kigge på togskinner imens 😉

  KH Britta

 • Hehehehe – nummerplader kan være sjove. Så mangler vi bare et billede af et stk hausfrau, der stiger ud af bilen-

  Hvornår skal du til London?
  Hvis det er inden 22. november laver du så ikke lige en anmeldelse, sådan en kan jeg godt bruge 😉

  Ulla, der er superglad for, at manden bestilte billetter hos SAS og ikke brugte gratis billetten til Sterling.

 • Sikke en fed pc. Jeg forstår godt, at du er glad for den, den er skisme da faktisk smart!

  Hav en god aften med topstykke og pc?

 • Haha, de har bare sjovere nummerplader!!! 🙂

  Woow dejligt nyt legetøj du der har fået Hyacint 😉

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.