Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 25 / 09 / 08 >

Hovsa, da!

Er du her, min kære blog? Du må føle dig vældigt forsømt!

Jeg har heller ikke meget at berette eller fremvise denne gang (derfor fotoløst indlæg), for jeg har lynende travlt med arbejde og med at være sammen med børnene, for af en eller anden grund trækker efteråret altid enorme veksler på gemalen (og subsidiært derfor også mig og børnene), arbejdsmæssigt set.

Derfor kommer weekendens Strikkefestival i Silkeborg helt fantastisk belejliget…hvor SKAL jeg dog nyde at være/have FRI lidt, blot et par dage…hellige mig strikketøjet og en masse sludder og snak og lækker mad i skønne omgivelser… Som så mange andre har jeg tilbragt mindst den seneste uge på at gruble som en gal over, hvad man skal tage med at strikke på; På den ene side skal man kunne holde ud at strikke på det hele weekenden (ikke for mange aktive strikketøjer med, det fylder jo alt sammen  og tager plads for det garn, man måske får med hjem *s*), på den anden side skal det også være så tilpas “kedeligt”, at der ikke er bassis for alt for meget forkertstrikning mens man snakker og lytter og griner, så skal man bare strikke tilbage for tit…

Jeg er nok endt med at tage to ting med, som begge går til Anna: “Mollys Mohair” fra Kæk og Kærlig Børnestrik, som strikkes af noget lyseblåt mohair fra Netto, samt en sød slåom-trøje, jeg fandt på en tysk side i går, strikket på tykke pinde men med et lidt uigennemskueligt hulmønster, som jeg improviserer mig lidt igennem i siderne. Desuden ved jeg ikke, om jeg strikker ærmerne i eller ej; jeg opdagede ikke lige emd det samme, at ærmerne faktisk var en del af trøjen, jeg troede, selve opskriften var til en vest. :o) Pudsigt nok var garnet med mig på Strikkefestival i Svemnborg for to år siden, hvor jeg strikkede på Hourglass Sweater, men den trak voldsomt skævt og blev hurtigt trevlet op igen, da jeg faktisk var næsten færdig med den.

Sidder lige  og drømmer til noget britisk netradio: Gemalen har inviteret mig til London på forlænget weekend i december, hvor vi har 5-års bryllupsdag.  Det skulle ha været en overraskelse, men af forskellige årsager, bl.a. antallet af dage, syntes han, jeg burde være enig med ham i, om vi kunne tage væk fra børnene så længe (det går ind over 1 skoledag) og overlade dem til min svigermor. Jeg/vi har aldrig været i London før, og jeg kan slet ikke fatte, at jeg virkelig snart skal til England – jeg glæder mig stygt meget!

Og til nogen af jer derude: Vi ses i morgen – og i overmorgen – og på søndag!!! :oD

Blog Widget by LinkWithin

8 comments to Hovsa, da!

 • DU kan glæde dig til London. Super lækkert at spadsere hånd i hånd på markeder, smug og sidde på pubs for at få pint. Måske sniger der sig et nøgle garn med i baggagen på tilbage turen. Og strikke week-end er da hellere ikke at få det skidt over:-) god tur.

 • Det var rart at hilse på dig igen, omend det blev lidt sent på dagen.

 • Hej Bettina.
  Tak for dit rigtig gode navne forslag på min trøje på hannes-verden.
  Jeg har valgt at dit forslag ‘Knaphed’ skal bruges. Navnet er bare genialt. Så tusinde tak:-)
  Jeg offentliggører det senere i dag.
  Hvis du vil sende din mail – og rigtige adresse til
  hanne@raijagarn.dk
  så sender jeg ‘gevinsten’ med det samme:-)
  KH Hanne

 • Hm gad vide om jeg kan få Jannik overbevist om at en tur til London er et must når man har været sammen i 5 år (maj i år)?? 😉

  Jeg har pakket garn til Rasmus’s tæppe – satser på at jeg kan klare at hækle oldmorsfirkanter mens jeg snakker og hygger 🙂

  Vi ses i morgen!

 • Ja det gør vi Bettina, og jeg glæde mig. Tillykke med London turen. Måske man skulle lufte tanken for ‘bonden’, det er jo også vores 5. år ( d. 8/12-03).
  KH Lise

 • Tillykke med rejsen… Og vi ses nok lørdag.

 • Vi ses i morgen, lørdag og søndag 🙂
  Nu er det godt nok snart..

 • Lene Sophie

  Til lykke med rejsen, du kan glæde dig til London, det skulle være så fantastisk i december. Jeg skal til London om præcis 2 uger – har været der mange gange, men det er bare en by man aldrig bliver træt af. Men først strikkefestival så vi ses jo om 2 dage.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.