Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 02 / 09 / 08 >

Jeg har vundet vaaaaarme!

Det havde jeg glemt alt om! Så der var vi to, Julia! :o)


Julia har lige holdt to-års jubilæum for sin blog og holdt i den anledning en lille, sød konkurrence, hvor man skulle huske navnene på hendes to, smukke døtre – det er ikke ret svært, da det også er nogle smukke navne. :o)  Jeg var så utroligt heldig at blive udtrukket til at vinde en ulden overraskelse. Og jeg skal love for, det var en lækker overraskelse! Først og i høj grad fremmest var det Julias eget “Little Arrowhead II”, så smukt strikket i Noro Silk Garden… Hvis man har set mit eget laaaaange hæklede Noro-tørklæde, ved man, at jeg godt ka’ lide at sætte lidt farve på i de kolde måneder – ikke så meget i min “indvendige” påklædning som i mit overtøj. Så det var bare helt rigtigt på mange måder, Julia! Og så var der noget smukt, varmt brunt, faktisk kaffebrunt, uld fra Marianne Svit, en rigtig dejlig farve! Som den lyse rosin i pølseenden var der noget blankt, vaaaaaaarmt – fik jeg sagt blankt? – råhvidt, ubanderolet garn, det mysterium skal jeg lige have gravet i. Som jeg ser det, passer det endda lige til et megalangt og tykt retstrikket halstørklæde, gemalen købte til mig i Norge sidste år…så der er måske en vinterhue dér… (tilføjet: Nope, bestemt ikke vinterhue! Julia fortæller mig, det hvide er silke! Naaaammenam!)

TUSIND tak, Julie, du har virkelig varmet min dag med mange grader (ikke at jeg har behov for varme i disse dage, men… *s*)…!!

Jeg fortsætter med at være deltidssyg – kan kun hengive mig til feberen og den generale afmattethed, når jeg ikke skal aflevere børn (for mit vedkommende på gåben,  da de cykler i disse dage, fordi Anna er med i en cykelkampagne i skolen, og min balance slet ikke vil fungere med to hjul lige nu), hente børn (samme mønster som aflevering) eller har noget arbejde, der jo altid har stramme deadlines. Men det er jo vilkårene som selvstændig, til gengæld KAN jeg så også på hverdagene ind i mellem snige mig til en lille lur eller to pinde på strikketøjet.

Blog Widget by LinkWithin

8 comments to Jeg har vundet vaaaaarme!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.