Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 25 / 08 / 08 >

Min olympiske ring

Sådan gik det mig i Ravelympics 2008:

*øv*

Jeg havde brug for en trøstepræmie, for de sidste 4 dage har jeg strikket ihærdigt på den, men der er altså laaaaaang vej rundt på over 400 masker per omgang, hvoraf over halvdelen er vrangmasker og hvert panel er adskilt af et 2 forskellige hul-/indtagningsmønstre, der skifter over 4 omgang, så jeg hele tiden skulle se, hvad det nu var for en indtagningsprocedure, der nu var.

Så meget passende kom følgende med posten i dag – igen med en vanvittig god leveringstid:

Jeg opdagede, at Ravelry solgte Bobalympics-pins i anledning af OL, en del af prisen går til Paralympics senere på året, men for at leveringsprisen også kunne betale sig, kom jeg også til at bestille en pink T-shirt. Den er lidt til den store side, for der stod på butikkens sider, de var ret små i størrelserne, men jeg regner da med, at det retter sig en anelse. Mere pynt til min Ravelry-taske. :o)

Det ultra-skønne ved OL’s afslutning er…at jeg nu endelig har frie hænder til at strikke videre på denne sag, inden det bliver for koldt for Anna at have en Pilespids i selvvalgte farver på:

Blog Widget by LinkWithin

1 comment to Min olympiske ring

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.