Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 22 / 08 / 08 >

Nogen ting kan man købe sig fra

Jeg var på genbrugstur forleden, fordi yngstemanden havde brug for en hvid voksen-T-shirt til børnehaven indianertemadage – heldet ville, at de har halv pris på alt tøj denne uge, så Anna fik en ny sweater for 5 kroner:

Farven snyder lidt, det er en mørkeblå bund. Jeg vil skyde den til at være strikket af strømpegarn, og jeg ville aldrig kunne lave noget så flot – så det er jo godt for mig, at andre kan. :o)

Se lige en flot bagside:

Wauw!

Ravelympics 2008 er et uopnåeligt projekt for mig, har simpelthen været overvældet af arbejde siden OL startede, og det er jo i og for sig ganske fint – men når man så kun når 10 cm op af en nederdel, der strikkes nedefra og op, er det jo noget øv. Men jeg strikker nu nok videre på den alligevel og glæder mig så over, at jeg snart får hænderne fri til at strikke/hækle på det, jeg selv vil. :o)

Blog Widget by LinkWithin

5 comments to Nogen ting kan man købe sig fra

 • Bettina

  Hej Britta; Ja, noget så flot kan jeg godt nok heller ikke præstere – ærligt talt gider jeg ikke. :o) Men jeg syntes netop bagsiden var lige så flot at fremvise som forsiden.

  Hej Solveig; Ja, det kan skam sagtens være, det er noget fra Sandness! De laver jo også rigtigt flotte ting.

  Hej Kirsten; Ja, sikken tålmodighed! Den besidder jeg ikke. ;o)

  Hej Pernille; Ja, jeg ÆLSKER osse genbrug, benytter mig nu også i høj grad af det til børnene i disse år, inden de begynder at have en mening om tøj. ;o)

 • Ja, det er virkelig en flot trøje. Jeg ÆLSKER genbrug. Det er alletiders, at man kan købe noget så skønt for en 5er. Alle mine bedste tørklæder er også fra genbrug! Herligt!

 • Sikken tålmodighed der er lagt i den, flot trøje!
  Og et ‘hep’ til dit nederdelsprojekt.
  Hilsen
  Kirsten

 • Flott genser – også så billig. Minner om en modell fra Sandnes Garn i Norge. Strikket noe lignende til eldstejenta mi for lenge siden.

 • Hold da helt op, det var godt nok billigt for sådan en lækker trøje.

  Og hvor er den flot lavet. Jeg mister helt troen på at jeg også kan lave sådan noget 😉

  Har dog lyst til at kaste mig ud i det – en dag.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.