Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 16 / 08 / 08 >

Dagens reklame:

Jeg har passet min mors butik i Jels i dag. Med en drønlækker udsigt:

Beklager, hvis reklamen blev næsten lige så tung som jeres lørdags-reklamebunke fra postkassen – men det ER bare nogle fine ting (enkelte med direkte link)…! Og så er billederne taget med mit “nye” kamera, en Nokia n73, som efter min mening tager aldeles acceptable fotos. Kameraet/mobilen er købt brugt på Trendsales, fordi jeg ikke er tilfreds nok med vores digitalkamera og fordi jeg synes, det er en skøn mulighed altid at have et brugbart kamera på sig. Min gamle Nokia 6280 skal så lige sælges videre…

Jeg havde også en fantastisk udsigt fra mors butik til et af knudepunkterne i Jels, hvor næsten alle drejer ned mod søen og vikingelandsbyen, og der var træf for amerikanerbiler i dag. Jeg har nok savlet over omkring 150 forskellige amerikaner-modeller i dag, den ene flottere end den anden, smilet over amerikanske “cop cars”, der lige tudede lidt med deres horn, fede ‘kaner-trucks som man kender dem fra masser af amerikanske dramaer og thrillers, drømt om, at Elvis sad i den ene pink Cadillac efter den anden, set talrige familier, der sad og fyldte bilen godt op og hyggede sig på deres imponerende udflugt…et imponerende skue. Men desværre ikke noget, jeg fik fotos af, for jeg skulle jo også holde øje med tv’et og OL, dansk håndbold mod islandsk håndbold… *suk*

Har også lige forsøgt at fotografere vores ganske fine måneformørkelse, meeeen…der er dog grænser for min Nokias kunnen. :o)

Blog Widget by LinkWithin

9 comments to Dagens reklame:

 • Sikke nogle skønne ting og sager – de er slet ikke til at stå for.

 • Hej Annette: Ja, det er jo det rigtigt sjove for mange af os, at vi kan genkende ting fra vores forældres eller bedste- (eller olde-)forældres hjem…man bliver nemt drønnostalgisk i min mors butik. :o)

 • Hvor spændende butik hun har, kan se på et af billederne et eksemplar af min “bedstes” glasskål…sjovt.
  Strikkefestival i Jels…god ide…

 • Bettina

  Hej Bambi; Jeps, man kan bruge rigtigt meget tid derinde, hvis det er sådan nogen ting, der interesserer en – en stor del af udvalget kan man jo også se på selve butikkens hjemmeside.

  Hej Tina; Som der står på butikkens hjemmeside, er det på Jarlsvej 9 i Jels. Det er når man kører fra torvet hen mod bageren, og så lige lidt længere, lige på den anden side af åen. Ja, kameraet/telefonen er jeg også meget tilfreds med allerede nu – den er lidt stor, men det opvejes af mange andre ting (og så er den nem at finde i tasken *s*).

  Hej Tineke; Ja, det synes jeg da bestemt I skal! Det er som nævnt tæt på bageren, den besøger man jo af og til, når man er på ferie, vil jeg tro. :o)

  Hej Yt; Jarlsvej 9, tæt på bageren, lige over for et meget langt, stråtækket hus…butikken ligger omme bag huset (det er en udestue) og åbningstiderne står på hjemmesiden. Jeps, der er jævnligt træf i Jels, så der er masser at kigge på der!

  Hej Frida; Sjovt nok har vi snakket om, at man måske kunne holde strikkefestival i Jels, hvor der er et kursuscenter af en art. Der er ikke VILDT mange butikker, men “Ingelise” ligger der da trods alt, og vi ER der jo osse for at strikke med en flot udsigt og serveret mad. :o)

 • sikke nogle lækre ting! kunne da godt tænke mig at snuse lidt rundt derinde.
  kh.fra Island
  Frida

 • Sikke nogle skønne ting.
  Hvor i Jels, vi kender nogen der lige er flyttet til Jels, såååå
  Den sø kørte vi fordi sidste søndag, der var der også gamle biler på pladsen, godt nok ikke så mange.

 • Uuh, fine sager altså! Den skal jeg besøge når vi kommr til Jels, og det er jo ikke så langt væk 🙂

 • Hooov der er da vist liiige et sted jeg må ud og besøge 🙂 Hvor ligger det i Jels??
  Den fon tager da rigtig gode billeder! Min N70 (den uopdaterede version) tager ikke halvt så gode billeder.
  Flot måneformørkelse igår… vi stod i haven det halve af aftenen 😉

 • Der ser da ud til at være en spændende butik… Sådanne en man kan bruge en masse tid, på at gå rundt og finde “guld”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.