Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 23 / 07 / 08 >

Det store Maskemarkørs-mysterium

En tanke har spiret mig igennem længere tid, og for nyligt sprang den ud: Hvor dælen var egentlig aaaalle mine fine maskemarkører, kinesiske tegn, får, mariehøns og hvad pokker var der alt for nogen? Jeg har ike haft rigtigt brug for dem længe, så det var blot en fornemmelse i lang tid, at de var forsvundet.

Tilfældigvis rodede jeg i en kurv med ældre strikketøjer i i forgårs….halløj! Så tror da pokker! De gemmer sig i en “Sweet heart”-trøje som jeg gik i gang med for hm, ret lang tid siden, faktisk efter, at Christa fortalte så rosende om sin. Der bliver strikket i Kaunigarn, så jeg håber, den bliver en rar, lille vintertrøje.

Jeg er også blevet helt (aj, ikke helt) færdig med min udgave af February Lady Sweater – igen. Jeg har intet foto nu, men jeg kan da nævne nogle af ændringerne her:
Jeg har undladt hulrækken i bærestykket, så min er lige op og ned, og bærestykket går noget længere ned, lidt ned over brystet. Jeg har undladt knaphuller og i stedet hæklet trenser, én fra hver side, så den bevidst gaber lidt foran. Jeg har strikket den ret lang, ned til omkring hofterne. Ærmerne, der kom til ved en “eftertanke” (man kan jo sagtens samle de aflukkede masker op igen, især når man med det samme går over i et helt andet mønster) har jeg også strikket i mønster og ca. 3/4-lange, men i stedet for at lave en slags trompetærmer, har jeg strikket 2 m sm hele vejen rundt til sidst og strikket en tætsiddende retstrikket “manchet” over lige så mange rillerækker som i bunden af trøjen.

Jeg er dog ikke helt færdig, for jeg er lige nødt til at pille monteringen op på venstre ærme og lukke den lidt løsere af, det gik ikke for godt for mig første gang. :o)

Har i øvrigt købt bøger hos Interweave Press, der ankom i dag. Interweave holder en gang årligt et udsalg af deres let beskadigede bøger for abonnenterne, så de tre viste bøger står mig i ca. 250 kroner inkl porto. Nu har jeg så tre af bøgerne i “Style”-serien, jeg har valgt nogle fra og har lige nu dem, jeg er interesseret i. Lurer lidt på Folk Style, men har ikke set ret meget fra den.

Crochet Me ser meget lovende ud. De er faktisk den første “nutidige” hæklebog jeg ejer, og den er blevet grundigt researchet på Ravelry først. :o)

Knitted Babes…jamen, det var nok bare, fordi den var der. :o) Anna har jo Mona Måneskin (og Emil har Ole Måneskin), og hun skal da nok have garderoben udvidet en gang…jeg ku’ ha’ købt den danske oversættelse, men foretrækkker dog trods alt den engelske (også pga. prisen) og det er nogle meget sjove ting, man kan lave til dukkerne.

Blog Widget by LinkWithin

5 comments to Det store Maskemarkørs-mysterium

 • Lækkert med billige bøger 🙂
  ‘Crochet me ‘ ser rigtig spændende ud – jeg glæder mig til at se hvis du hækler noget fra den.
  Stine

 • Ja, de der maskemarkører er virkelig smarte! Garnstumper holder altså ikke!

  Tak for kigget på din flotte blog.

  Pernille

 • Bettina

  Hej Tineke; Ja, jeg er ramlet ind i en stime, hvor jeg faktisk glæder mig til at afslutte det, jeg begynder på, det er faktisk en fed følelse for en gangs skyld. :o)

  Hej Rosanna; Velkommen til! Mindes ikke at have “set” dig før. Kan se på din blog, at du ellers er ganske flittig. :o)
  Ja, er du gal, hvor er det altså en lettelse med rigtige maskemarkører! Dem kan man mærke, når man sidder og ser tv imens (eller på markerne, der drøner forbi uden for bilen, mens man sidder og bliver kørt rundt i landet *s*), og de er pæne at se på. Ting må gerne være pæne at se på. :o) Man kan ikke se mine maskemarkører ret godt, men hvis du Googler på “maskemarkører” får du en del frem på danske blogs, du kan få fiduser fra, og på engelsk er det “stitch markers”, der er kodeordet. Jeg har forskellige slags; de letteste at lave og lette på pindene er en sød perle sat på en løkke af smykkewire og holdt på plads af en klemperle. Andre er lavet af metaltråd, der er lavet til en rund løkke i den ene ende og i den anden ende (med fine perler imellem) sidder der en karabinhage-smykkelås, så jeg kan sætte den ind i et arbejde og tage den ud igen (også perfekt til hæklerier).

 • OK…. Maskemarkører! SMART!… her sidder jeg og fedter rundt med garnstumper.
  Jeg må da have fat i sådan nogle dimser.
  Tak for dét tip :O)
  Glæder mig til at se hvor fin din FLS er blevet

 • Så flittig du er med at afslutte en UFO! Den glæder jeg mig til at se færdig, ligeså din FLS.

  Bøgerne ser også helt mums ud…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.