Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 18 / 07 / 08 >

Jaaaaa! Sygdomsfri!

Phew!

Sorry!

Ved stor hjælp fra Virtuella, der fortalte mig, hvad der præcist skete, når man kom ind på min blog, fik jeg lokaliseret en tråd i en dansk nyhedsgruppe, der kunne fortælle mig, hvad der var sket. På en eller anden bizar måde er det lykkedes “nogen” at få indlejret 1 pixel stor iframes i gamle blogindlæg, jeg havde skrevet, som sendte noget et andet sted hen! Aldeles mærkeligt, men nu har jeg da i en fart fået opdateret WordPress til den allernyeste version og skal nok huske at gøre det mere jævnligt fremover, selvom det er noget bøvl hver gang. Til alt held kunne jeg simpelthen søge mig til ordet “iframe” i gamle indlæg, så da først splinten var fundet, var den nem at fjerne… :o)

Jeg lader til at have held med mit projekt med at strikke ærmer på min vest/February Adult Sweater, jeg er nu nået til lige under albuen og planlægger at strikke ét nøgle helt op på hvert ærme og så bruge det 3/4 store nøgle, jeg også har, til at lave en retstrikket manchet. Så er det også praktisk talt maksimal udnyttelse af garnet, og der kommer så først faktaboks, når jeg er helt færdig. Ligeså foto. :o)

Jeg har dog et par fotos at fremvise. Først og fremmest har jeg endelig fået trevlet denne sag op. Jeg strikkede den for en del år siden, modellen er vist fra “Strik” af Inga Walløe Pantzar. Strikket fra side til side, vist nok syet sammen i ryggen, tung og slasket som jeg ved ikke hvad. Garn? Aner det ikke. Noget ubanderoleret, jeg købte 10 nøgler af engang for 10,- i en genbrugsbutik. Der er vist noget hør i, og det kan jeg jo ret godt li’, så jeg vil bruge garnet til en nederdel eller lignende, da der også er en vis tyngde i garnet.

For det andet er jeg igen blevet enig med mig selv om, at jeg skal have forkortet stropperne på denne sommersag, jeg strikkede for et par år siden men aldrig har fået brugt, da den faktisk er ildt for udfordrende for min smag. Jeg har vist den før, men nu har jeg fået taget fotos, der lidt bedre fanger de specielle detaljer. Rød er bare svær at fotografere, næsten lige så svær som sort. Garnet kan jeg ikke huske, men det er en meget blank, tung bomuldskvalitet, som jeg husker nemt splittede. en det giver også det helt rette fald til toppen.

Modellen, der er fra Garnstudio, har nogle virkelig flotte detaljer, som jeg først opdagede på min rundtur hos Garnstudio, da jeg forstørrede billedet af modellen.

For eksempel er der snoninger hele vejen rundt forneden…

…og fra kanten forneden går der to enkelte snoninger med hele vejen op i overdelen, der er flot formet ved hjælp af indtagninger i ribben. Selvom modellen ikke er figurstrikket, sidder den helt rigtigt på en “timeglasmodel” som mig pga. garnet og mønsteret. Normalt ville jeg ikke gå i en top, der nærmest henleder opmærksomheden på “herlighederne” på den måde, men her er det altså – synes jeg – virkelig flot.

Blog Widget by LinkWithin

3 comments to Jaaaaa! Sygdomsfri!

  • marianne lundholm

    men vad den toppen är snygg o så fina detaljer

  • Godt du funker igen, skønne sager du har lavet…

  • Hej
    Dejligt at du fik den rette hjælp til at redde bloggen fra “udbudne” gæster…
    Flot rød top… Ville en top med blondestykke under, ikke matche fint? Det kan tage det udringede lokke lidt af..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.