Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 16 / 07 / 08 >

Hvor er det dog belastende

Gad vide, om nogen stadig tør kigge herind, efter Googles stempling af min blog som pestbefængt? :o(  Sådan føler jeg det i hvert fald, når jeg ser den mørkrøde side, der indleder alle klik på siderne herinde. Jeg har bedt dem droppe det, da det måske kan have drejet sig om links i spam-kommentarer, men dem har jeg slettet og jeg har spærret for alle links i kommentarer fremover. Det giver mig lige nu problemer med at lave links i mit indlæg, beklager.

Er I der mon overhovedet endnu?

Jeg har jo haft travlt siden forrige gang. Jeg har bla. fejret min fødselsdag, som det måske fremgik (det med cyklen *s*) OG jeg har købt en cykelhjelm – det endte med en Yakkay med det flotteste, brændt-orange kasketovertræk. Det passer ikke helt til cyklen, men det komplementerer dens melonorange meget godt. Jeg fik desuden lææækre gaver fra nogen i min føddselsdagsgruppe i Webstrik, bl.a. både en fin lille shoppertaske, der passer perfekt ned i min cykelkurv, det flotteste nøgle Noro strømpegarn, en hel masse Fonty angoragarn og *mums* slik. :o)

Jeg har også strikket en del. For det første var der jo Super-Karla, der fik den håbede modtagelse af modtageren, en meget kær veninde bosiddende i Island (som hun sagde, så bemærker man jo efter kort tid i det land ikke længere, om uld kradser lidt *s*). Så jeg kan ikke bære mit, som nogen foreslår til Webstriks strikkefestival sidst i september at alle os, der har strikket det, gør.

Desuden strikkede jeg et par yogasokker til hende. Jeg fik ikke fotograferet dem, eftersom jeg skulle skynde mig og jeg ville sende dem til Island, så de lå og ventede, når de kom hjem fra ferie i Danmark, men jeg skal nok lave et par til mig selv engang, som I kan se. De er nemlig perfekte, når man ejer Wii Fit og har brug for fodfæste med hæl og tæer men godt kan fryse futterne lidt. Det er i al sin enkelhed “bare” et ribstrikket rør med et hul til hælen, der går over en anelse mere end halvdelen af maskerne, altså en aflukning og opslag af masker umiddelbart efter.

Joy Har også fået færdiggjort Kim Hargreaves “Joy” (den ene af to modeller ved det navn fra hendes hånd, ret besværligt), den, der gav mig problemer, fordi jeg manglede garn. Men Kim Hargreaves skrev personligt til mig, efter en venlig forespørgsel, om det mon havde med størrelsen på modellen i kittet at gøre, at ja, der skulle 11 nøgler til en str. M – så det ekstra nøgle sendte hun mig uden beregning. :o)  Og i dag er jeg blevet færdig. Jeg var ved at gøre klar til selvudløser-foto, men havde så en overivrig 6-årig fotograf ved hånden i stedet. Trøjen er en bittelitte smule mindre, end jeg havde brug for, om jeg så må sige, men for det første er jeg forhåbentligt ved at “downsize” mig selv, for det andet vokser bomuld jo gerne noget ved brug, så det er ok. Da jeg ikke kendte Rowan Denim og de indbyggede effekter efter den krævede vask, har jeg fulgt opskriften ret meget, hvilket godt nok gør, at man undrer sig en del inden montering. Desuden har jeg valgt at sætte det i kittet medfølgende skilt til nakken (med “Kim Hargreaves”-navnetrækket) udenpå, nede i den ene side, som man svagt kan ane på fotoet i min venstre side. Jeg synes, det giver en flottere afrunding af modellen. Den sidder i øvrigt supergodt omkring min overkrop, fordi den er figurstrikket, det er bare skønt.

En anden model lurer også i krogen/strikketasken, nemlig min February Adult Sweater/Juliet-hybrid. Jeg har strikket efter FAS-opskriften men udeladt hulrækken i bærestykket, så den er lige op og ned. Der skal så sættes knapper på med hæklede snore til lukning, 2 i den ene side og 1 i den anden foroven. Men nu har jeg brugt den lidt som vest en uges tid, og det går bare ikke. Jeg har strikket den ret lang, hvilket bestemt var planen, men jeg føler mig….for ung til sådan en model, så at sige!  Så nu har jeg samlet masker op i aflukningen på ærmerne og er ved at strikke ærmer på i mønster. Det var tanken fra starten af, at jeg altid “bare” kunne sætte ærmer på, så det er ok. Jeg vil ikke have de brede ærmer, men overvejer at lave dem 3/4-lange som en slags ballon-ærmer med en tætsiddende  bred retstrikket manchet.Garnet er svært at se her, men det er det meget, meget lækre Rowan All-Seasons Cotton i en skøn, mørk skifergrå; Garnet er lidt besværligt at strikke i, det splitter gerne pga. den måde, det er lavet på, men iiih, hvor er det ellers bare dejligt blødt og blankt! Jeg glæder mig meget, til ærmerne er der…!

Her i dag har jeg hæklet en ny “neck-strap” som den, jeg lavede til Annas fødselsdag til hendes MP3-afspiller, for i morgen bliver vores  bette ski’  4 år gammel (ehm, jeg taler om Emil *s*), og han får en flot himmelblå MP3-afspiller af samme type som Annas pink. Intet foto.

OG så er der Garnstudio-tilpasningen af model 97-22 (ingen fotos i dag, har travlt med gaveindpakning etc.), som skal blive til en Odd Molly-kopi, groft og frit “inspireret” efter et medlem i Webstrik. Har indkøbt en stak Muskat og er meget langt på kroppen allerede. Er stadig meget i tvivl om farvekombinationen på bærestykket, men det skal jeg snart finde en løsning på. Den “lyse beige” som jeg købte til bundfarve er en sjat mere mørk sandfarvet end jeg havde håb

Blog Widget by LinkWithin

7 comments to Hvor er det dog belastende

 • Jeg har ingen problemer med at se din side og får ingen advarsler 🙂
  Sikke en masse du får strikket og tillykke med cykel og cykelhjelm forresten – og ham den lille.
  Stine

 • Sanne B

  jeg hæbnger i hvert tilfælde på endnu, føler mig stadig lidt mere tryg herinde end på facebook.
  Joy er blevet supersmuk, god ide at sætte mærket udenpå.
  kh
  Sanne

 • Du tror at ikke at jeg lader mig skræmme væk af en smule pest..? 😉
  Desuden har jeg ikke noget virusprogram til at fortælle mig hvad jeg må og ikke må…

  Du har da godt nok været produktiv her på det sidste. Den KH model er rigtig flot til dig. Og jeg tror at jeg har fundet den vest min svigermor gerne vil have – jeg lave da bare February uden ærmer! Hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før… Nå, men så er det jo godt at du har 😉

  Og tillykke med den unge mand!

  KH Britta

 • Hej Anette og Githa,
  Det er jeg glad for at høre. :o)

  Hej Janne,
  Nej, jeg ved det jo godt, det er, fordi Google har lagt en kode i den der startside som fortæller virusprogrammer, at de skal give alarm. Min egen Windows Vista + virusprogram siger intet, udover at startskærmen kommer frem.

 • Ikke for at putte malurt i bæggeret… men når jeg går ind på din side kommer Norton og fortæller at den har blokeret for noget…
  så min computer mener også der er noget galt.

  Joy er rigtig flot 🙂 Jeg synes nu også FLS er lidt afstumpet ud uden ærmer.

 • Githa

  Du kan være helt rolig – vi er her endnu:-)

  Og sikke dog nogle lækre ting du har fået fremstillet.

  Hilsen Githa

 • Hej.
  Jow jow jeg læser skam med endnu.
  Hilsen Anette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.