Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 12 / 06 / 08 >

Beklager, jeg har travlt

Derfor:

Det er lykkedes os at opdrive Wii Fit + balance board (vi måtte faktisk til Tyskland efter det, men sparede alligevel penge trods brændstofpriser! Vi fik i øvrigt en helt fantastisk service fra Media Markt i Flensburg, der uden vi havde bedt om det ringede for at sige, at de havde lagt en pakke til side til os – den eneste pakke, de havde fået hjem en uge efter, at vi havde kontaktet dem om det.). Hold da HELT fast, hvor var det besværligt at finde, uden at man skulle give 50% overpris her i DK. Selv på amerikansk eBay er prisen nogle gange næsten dobbelt af vejledende pris, fordi Nintendo ikke kan følge med (siger de).

MEN…er der nogen derude, der sidder og er i tvivl, om de skal købe dette sæt – så vil jeg altså skynde mig at nikke påskønnende og meget kraftigt! Jeg er HOOKED. Jeg har jo meget stillesiddende arbejde, og oven i købet er min hobby også meget stillesiddende (selv garnkøb kan jo gøres – og gøres – fra kontorstolen *s*), så dette her er simpelthen helt perfekt. Jeg har efterhånden opbygget selverkendelse nok til at indse, at jeg ikke dur til at stå og blamere mig sammen med 10 andre til gymnastik, yoga, callanetics, whatever…jeg står altid og leder efter det skjulte kamera.Og så er det for dyrt at melde sig til sådan nogle hold, når man alligevel ender med at “pjække”. Nu kan jeg, i min egen stue for tillukkede gardiner, stille mig op på balancebrættet her, dyrke en masse yoga for at løsne op for musklerne, bokse lidt fir at få styrke i tastatur-overarmene, “steppe” lidt som supplement til trappeturene op ovenpå, hvor mit kontor er, jeg kan stå lidt på slalomski, hvis jeg har behov for at lege lidt… og min balance, som jeg troede var helt hen i vejret pga. mine anfald af balancevirus, er faktisk fanske fin OG ved at blive forbedret. Jeg kan mærke mavemuskler, jeg kan føle armene blive strammere, jeg får mere talje end jeg havde i forvejen og jeg får brændt fedtlaget af de mavemuskler, jeg altid har vidst var der … Lidt ad gangen, ikke noget voldsomt, men jeg KAN mærke det efter blot en 1½ uges tid med “badevægten” i huset. Og så er pengene helt klart givet mere end godt ud. Gemalen hopper også glad og gerne op på brættet, og ungerne elsker at blive dybt frustrerede over, at de ikke kan komme helt over i linegangs-delen, eller se, hvor langt de kan komme i skihop uden at vælte…

Så når jeg nu også samtidigt strikker som en gal for, at Super Karlas ønskekappe snart kan være færdig (er halvvejs med kanten og skal så have ordnet nogle fejl i mønstrene bagefter), så ER der jo ikke meget tid til at blogge, det kan I vel godt forstå, ikk’? :o)

Blog Widget by LinkWithin

15 comments to Beklager, jeg har travlt

 • Bettina

  Beklager, Susanne, men du har fundet et to år gammelt indlæg frem! Der er sket meget siden, balancebrættet keder sig, og jeg er ikke fitnessinstruktør. :o) Prøv dig frem, så kan du mærke eller se, hvad der virker bedst.

 • Susanne

  Jeg har Wii fit og balance board. Kan du fortælle mig hvilke af øvelserne der er gode for taljen og mavefedtet.
  På forhånd tak!

 • Aiii hvor lækkert, jeg bliver mere og mere overbevist om at det er en Wii, vi skal have her i huset 😀

 • Ojjjj Bettina. Nu får du mig helt vild efter at købe wii. Jeg har set mange reklamer om det, og tænker hver gang “sådan et skal jeg have” men efter at have læst om WII Fit blev jeg bare mere og mere ivrig efter at købe det…Jeg MÅ have et 🙂

 • Bettina

  Hej Mette,

  Du har ikke lagt din email-adresse, så jeg svarer dig her:
  Vi har købt det i MediaMarkt, som jeg nævner, og vi gav €89 for det. Men man skal nok lige få det lagt til side, for det er stadig meget svært at få fat på!

 • Mette

  Hej Bettinna

  gennem webstrik kom jeg ind på din side. Jeg er meget nysgerrig efter at høre hvad wii fit koster, i flensburg hvor du fandt det.

  Mette

  alias carinaeskovly

 • Hej Siffe; Ja, man skal have begge dele. “Wii” er en spillekonsol for sig, og “Wii Fit” er et “spil” til, hvor der også medfølger et såkaldt “balance board” som er essentielt for spillet. Senere vil der helt sikker følge andre motionsspil til dette board, der findes allerede noget selvstændigt yoga og selvstændigt ski (“Wii Ski” *s*). Konsollen koster omkring 2000 og er ge-ni-al, hvis man har små børn, fordi man er meget aktiv med denne konsol i forhold til fx. Playstation.

  Hej Bebiane; I Wii Fit er der netop instruktører, de viser, hvordan man gør hele vejen og “hepper” på en etc., det har jeg nemlig også brug for. Men det sociale kan man jo finde andre steder. :o)

  Hej Merete; Det lyder godt, at man kan finde noget til alle “niveauer” – min mand og jeg har også helt klare favoritter, som slet ikke minder om hinanden, jeg er glad for yoga’en, step + hulahoop og en del muscle workouts, og senere vil jeg nok også løbe lidt, jeg vil bare lige finde ud af at kombinere det med at se en film eller lignende, og IH, hvor det altså allerede virker godt, jeg kan tydeligt mærke det! Det er SÅ fedt! :o)

 • Jeg nyder også mit Wii Fit. Har nu haft det i snart to måneder, og jeg synes stadig at det er sjovt. Jeg har fået åbnet alle de ekstra niveauer og vil ha’ mere! Så mens jeg venter på flere spil til Wii Fit, stepper jeg og løber et par ture på den virtuelle løbebane. Wii Fit kan varmt anbefales, også til +50, som jeg er!

 • Bebiane

  Det er bare smart, især for dem, som ikke er så glade for, at stå sammen med 20 andre piger, i et svedigt lokale.
  Det er bare ikke noget for mig, jeg skal helst have nogen at følges med. Har jeg sådan et program vil der ikke gå lang tid, før at det ligger i et hjørne, ganske ubrugt. Og så syntes jeg også at det sociale er vigtig. Men men….det kunne jo bruges, for at komme i form, inden man møder op til de diverese hold, så man kan følge med *hihi*
  Knus fra Bebiane

 • Hej Bettina – du har svaret på det jeg ville spørge om – så tak for det 😉 Jeg er nemlig på hel ukendt grund hvad spilkonsoller angår. Jeg skal åbenbart investere i både en wii og spillet wii fit?
  Bare lige for at få det skåret helt ud i pap 😉
  Er inspireret af din beskrivelse.

 • Hej Helle; Ja, det er altså super for nogen som os, der arbejder derhjemme…det her giver altså en enorm frihed, for man kan altid lige ta’ 10 minutter!

  Hej Mette; Du bruger det osse meget? Jeg har hørt om nogen, der har det lige modsat, de føler sig som tumber ved at stå derhjemme og lave sådan noget. :o) NOT me….

  Hej Inge; Ja, det gør man sandelig (gemalen har endda kommentereret det ved mig i dag! *s*) – hvis man altså følger øvelserne. Der er jo ingen grund til at snyde, det går ikke ud over andre end en selv. :o)

  Hej Pia; Det er en spillekonsol, der sluttes til tv’et. Det specielle ved den er, at man er trådløst forbundet med en “fjernbetjening” (en wii remote), der har en form for indbygget gyro, så man kan spille tennis, jogge, fægte, dyrke yoga, spille helt almindelige spil, gå på Nettet (dog lidt besværligt)…det er supergodt for fx børnefamilier, fordi man ikke nødvendigvis bare sidder stille og spiller, men skal bevæge sig.
  Så er der fx. dette “spil”, der hedder Wii Fit. Det er så ikke et spil, men en pakke med et “Balance board” i samt en cd med alle disse workout-øvelser.

 • Pia Olesen

  Hej og tillykke med dit nye køb, hvor fedt og nu spørger jeg måske dumt…hvad skal der bruges for at kunne benytte denne maskine. Computer, spillekonsol, eller..? Jeg formoder den tilsluttes fjernsynet. Held og lykke med din nye motionsform. Kh Pia Olesen.

 • Inge

  Får man virkelig strammet mavemusklerne op? Det lyder da besnærende. Det vil jeg nu snakke lidt med gemalen om, når han kommer hjem.

 • Det kan jeg sagtens forstå. Har også WII Fit og det er noget så sjovt!

 • hvor fedt…! Den må vi også ha’ til vores Wii….for det der med fitness-centre…jeg kan slet slet ikke arbejde under de forhold!

  Kh Helle

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.