Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 13 / 05 / 08 >

En kort stroppetur

Anna bliver 6 på torsdag, og der er købt gaver ind i semistor stil via blandt andet eBay. I hendes alder er det jo ikke den materielle værdi af gaver, der tæller, men den praktiske, så der er nogle måske dyre gaver imellem, men hun “skal” alligevel have dem med tiden, blandt andet får hun en knaldpink kopi-iPod. Den er udstyret med mulighed for at hænge den i en strop om halsen, men jeg synes, at de der “keyhangers”, som de på smukt dansk hedder, er alt for lange for en bette ski’ som Anna… Men vi havde nogle hængende hvori det vigtigste jo netop var til stede, nemlig den der lille kliklås med en løkke i. Så den hapsede jeg, sammen med noget bomuldsgarn og en hæklenål, og nu, 3 timer efter, har jeg så både lavet halsstrop til Annas fødselsdagsgave i en lækker lilla samt en lille fotoserie af, hvordan jeg gjorde OG dertilhørende “opskrift” i pdf-format på både dansk og engelsk. :o)

Det er jo ikke noget synderligt “stort”, men ikke desto mindre kan der jo være nogle andre, der kan bruge ideen, og så er den altså gratis lige herunder i pdf-format.

Hæklet “keyhanger”/halsstrop til mp3-afspillere, nøgler etc.

Den lægges også gratis på Ravelry i amerikansk udgave.

Blog Widget by LinkWithin

7 comments to En kort stroppetur

 • Hej Tina og Dorthe; Tusind tak for de søde ord. :o)

  Hej Linda; Nu bliver Anna jo 6, så hun burde være ovre den fare, og hun får indskærpet, at man sidder stille (eller danser) med sådan en på, hun skal ikke lege med den på, så det burde ikke være noget faremoment. Men ellers kan man jo, i stedet for at hækle stroppen sammen som foreslået, så bruge den der klipseanordning i en nøglesnor og sy den hæklede fast på dem.

 • Ok – nu er jeg så komplet killjoy, Bettina, og tag det ikke for andet end en bekymret mor – men en hæklet løkke om halsen?
  Har du prøvet at hænge fast i et håndtag med sådan en om halsen – for det giver et jävla ryk. Og en hjemmelavet een har jo altså ikke den der indbyggede gå-i-stykker ved for voldsomt træk effekt….
  Den er fin – kan man lave den til et håndled i stedet??
  tillykke med hende, i øvrigt

  kh Linda

 • Hvor er den fed Bettina, det er da super fundet på – du er nu genial 😉

 • Den er SÅ fed 🙂 Den skal jeg prøve at lave!!!

 • Bettina

  Hej Heidisu – Tusind tak for de fine ord! Det er jo netop så fint, at man kan lave dem i yndlingsfarver eller de farver, der passer godt til “vedhænget”.

  Hej Britta S – Tusind tak for rosen! Ja, det er virkelig en oplagt sidste øjebliks-gaveide til de unge etc. Jeg overvejede et kort øjeblik at tilføje pailletter eller små, hæklede blomster…men det vil jeg nok måske først gøre hen ad vejen, hvis Anna vil.

 • Genialt! Hvor den dog passer perfekt til hendes iPod.

  Jeg har allerede hentet og printet opskriften, for det er da en oplagt gave idé.

  Tak!

  KH Britta

 • For en super idé, takk for oppskrift! Nå skal jeg bytte ut de grelle neon fargede nøkkelbåndene med reklametekst vi har i huset, med fine heklede:-)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.