Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 08 / 05 / 08 >

What the….

….????

Jeg købte for længe siden et Kim Hargreaves-kit, “Joy” hos Hanne S. Jeg har været on and off igang med trøjen, den er egentlig hurtigt strikket men ærmerne drillede, fordi jeg liiige havde overset et enkelt ord omkring indtagninger til ærmekupler, “at each end”…ikke mere om dén sag. *hehe* Jeg fik genoplivet den for nyligt, men nu er jeg igen strandet… Dette er lige inden sidste indtagning inden ærmekuplen påbegyndes på sidste ærme…og dette er mit sidste garn!?! Det holder jo ikke en meter…eller måske 5?

Jeg har godt nok undret mig en del over, at sidste hulrække på ærmet ikke sidder bare tilnærmelsesvist hvor den gør på modelbillederne, men det passer altså helt og aldeles i forhold til opskriften. Jeg er omkring en halv maske i overskud med strikkefasthed, bevidst, men det burde vel ikke betyde noget i stil med et helt nøgle garn i underskud?

Jeg har naturligvis tænkt mig at kontakte firmaet, og så håber jeg, de kan hjælpe mig på en eller anden måde. Det er her i hvert fald ret ærgerligt, at man for en gangs skyld klør godt og grundigt på og er så tæt på at være færdig…og så strander det helt ufrivilligt… :o(

Edit: Eller er Hanne S måske en str. S og har købt kittet på baggrund af dette? På Ravelry har jeg set på str. M-udgaver, og mange har brugt 11 nøgler – men det har en, der har strikket den i str. XS, også!?

Nyt Edit : Jeps, i str. M er der brug for 11 nøgler, men jeg er i mailkontakt med Kim Hargreaves, der vil sende mig et ekstra nøgle. :o) Fantastisk….!

Blog Widget by LinkWithin

4 comments to What the….

 • Hej Tineke; Nej, uha, man bander også i stilhed her hos os. *g* Det gjorde jeg så godt nok osse, da jeg opdagede dette…*suk*

  Hej Stine; Ja, man må da sige, at det er superservice! (hvis det dukker op) Kittet er jo nu engang købt til en str. S og ikke M…

  Hej Jette M; Hehe, ja, sved på panden fik jeg godt nok osse! *fnis* Overvejede meget kortere ærmer etc., det tror jeg heller ikke havde været helt af vejen…

 • Ups, var lige ved at få sved på panden til jeg læste det sidste, godt at det blev klaret, modellen ser sød ud..

 • Surt at sidde og mangle et enkelt nøgle – især når det er et kit. Det er godt at du har fået dem til at sende et nøgle mere.
  Det bliver spændende at se den færdig 🙂
  Stine

 • Æææh, øv og altså! Nu var du lige ved at være i mål…

  Jeg vil bande med dig i stilhed, altså, ellers er det jo ikke så pædakorrekt herhjemme 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.