Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 04 / 05 / 08 >

Farver, farver, farver

Bizart:

you are paleturquoise
#AFEEEE

Your dominant hues are green and blue. You’re smart and you know it, and want to use your power to help people and relate to others. Even though you tend to battle with yourself, you solve other people’s conflicts well.

Your saturation level is low – You stay out of stressful situations and advise others to do the same. You may not be the go-to person when something really needs done, but you know never to blow things out of proportion.

Your outlook on life is bright. You see good things in situations where others may not be able to, and it frustrates you to see them get down on everything.
the spacefem.com html color quiz


… Jeg er kommet så langt med Babette Blanket – og lidt længere. Det panel, der ligger næsten færdigt, men løst, i bunden, er færdigt og syet på, og jeg er lige i gang med at hækle flere felter igen. Tæppet skal gøres en del større for at det bliver pigesengetæppestørrelse. Anna har hjulpet med puslespillet på det seneste panel, det hygger hun sig rigtig meget med. Faktisk er Babette-felterne en kilde til stor fornøjelse fra andre og uventede steder, for sidste weekend besøgte vi jo, som nævnt i sidste indlæg (tak for jeres klap på skulderen til Anna *s*) svigerforældrene, og de passede det ind til videre yngste barnebarn på 2. Hun hapsede simpelthen alle de færdighæklede felter og tussede af sted med dem, sorterede dem, lagde dem ud i størrelsesorden, stablede dem osv., i lang, lang tid, rigtigt hyggeligt.

Skal lige huske at stille “fjernlys-blikket” på ind i mellem, det der med at fokusere “forbi” tæppet, have 1000-meterblikket på…så jeg kan få en fornemmelse af, om farverne bliver nogenlunde fordelt uden for meget dominans af det ene eller det andet i forskellige områder.

Blog Widget by LinkWithin

7 comments to Farver, farver, farver

 • Hej Jane N; Heh, præcist, jeg bliver helt fristet til at lave en flok ekstra felter og have liggende i huset til når vi får besøg af småfolk. ;o)

  Hej Linda; Ja, det er også det der med “system i rodet”, jeg godt kan lide. Sådan er jeg nemlig også selv. :o) Tak for tilbuddet om skilla, dem har jeg dog allerede en flok af i græs-/mosplænen. :o)

  Hej Bambi; Tak ska’ du ha’, jeg er enig. :o)

  Hej Britta S; Ja, det giver lidt ekstra for ungerne, hvis de kan være med – ind i mellem “styrer” jeg dog hendes hånd lidt. *fnis*
  Glæder mig til at se sekskanterne.

  Hej Jette K; Ja, det med farvefordeling er jo ret vigtig, hvis man skal kunne holde ud at se på det i fremtiden. Har set et i overvejende varme/røde farver med en dominans af lyserød i det ene hjørne, det så i mine øjne vildt bizart ud.

 • Jette K

  Det bliver rigtigt flot, Bettina! Jeg har jo også mønstret og ville gerne lave det, men jeg har nu aldrig været så god til “langdistance-hækling”
  Det er en god ide at tage billeder af det, mens du hækler videre. Det giver af en eller anden grund et bedre overblik end hvis man bare kigger på det med det “nøgne” øje. En anden smart fidus er at købe en dørspion og kigge på det igennem den – evt. oppe fra en stol. Så får man også et glimrende overblik over, hvordan det ser ud og – især – hvordan farverne er fordelt.

  Jette

 • Det ser vildt flot ud!

  Jeg kan lige forestille mig at det er noget for ungerne at sorterer og orden og det er nok lidt fedt for Anna at hun selv er med til at lave tæppet…

  Jeg er endelig kommet igang med nogle sekskanter 🙂

 • Det bliver da knald godt det tæppe

 • Det bliver rigtigt flot. Jeg kan godt lide det usymmetriske og lidt rodede indtryk, det kan godt blive for pænt og kedeligt, når det er så ensartet. Det er næsten de same farver jeg har liggende, tiltænkt Sofie, en dag….
  kh Linda
  ps – mangler du skillaer? de sætter nemlig snart frø :o)

 • Wow, det er vildt flot. Jeg kan godt forestille mig at man kan bruge flere timer på at stable, sortere og lægge dem ud. Det er lige før dine firkanter er mere “pædagogisk rigtige” end legoklodser er;-)

 • […] bla. hos Bettina, så det skulle lige […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.