Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

< 11 / 04 / 08 >

Sent ude

Det er ret mærkeligt, jeg har, lige siden det kom og efter første hurtige gennembladen, haft forårsnummeret af Interweave Knits liggende ved siden af mig på skrivebordet, lige her ved min venstre hånd, men jeg har slet ikke haft trang til at kigge det igennem igen. Nu kom jeg tilfældigvis ind på Interweave Knits’ hjemmesiden igen og så på oversigten over modeller i nummeret, og igen ramte det mig: Er det samme model, bare i forskellige farver? Det er måske et mærkeligt tidspunkt at komme med min holdning på, men helt ærligt? For mit vedkommende er bladet ikke blevet bedre af skiftet af redaktør til Eunny Jang, jeg håber kun, det bliver bedre.

Prøv selv at se lige her. Jeg kan naturligvis godt se forskellene, og de er tydeligere i bladet, men det slår mig bare med en forhammer, at utroligt mange af modellerne er meget figurbetonende, taljen er fremhævet med rib eller lignende, og de knappes kun på den øverste halvdel og har som regel et skød. Farvetonerne er meget ens. Det er selvfølgelig blandt andet et spørgsmål om mode og at følge tendenser, det vil ethvert magasin, der omhandler beklædning vel gøre, men jeg husker IK som et meget mere bredt favnende og bredt rammende blad, uden at jeg rigtigt kan sætte en finger på forskellen. Tidligere var der i hvert fald mange flere modeller, jeg nærstuderede og havde stor lyst til at strikke, i dette forårsnummer er der ikke ret mange; Jeg er begejstret for Auburn Camp Shirt, Aleita Shell, Dovetail Pullover og (naturligvis) Linen Trumpet Skirt, og Chameleon Scarf er sjovt – men så var det egentlig også det. Og det er da lidt lidt, sy’s jeg.

Nåh, jeg har et tæppe, jeg skal videre med…og så var der vist osse noget med et sjal et sted!? :o)

Blog Widget by LinkWithin

5 comments to Sent ude

 • Helt enig – modellerne er meget ens, både i udtryk, snit og farveholdning – og ingen af dem rammer min stil. De er heller ikke særlig inspirerende, jo de er da meget søde, men så heller ikke mere..

 • Manon Nielsen

  Jeg kender ikke til IK, men jeg må altså sige at jeg er fuldstædig forelsket af mange af de ting der er i det seneste blad!

 • Inge

  Jooee der er ret mange skåret over den samme læst, hvis man kan sige det sådan. Men det dér Chameleon Scarf tiltaler også mig.

 • Helt enig, de er alt for ens. Jeg er dog lidt vild med den gule, nu har jeg glemt hvad den hedder. Den er ret elegant.

 • Kirsten Buskbjerg

  Hej Bettina. Jeg er helt enig – det seneste blad (og muligvis bladet før det) har ikke sagt mig det store. Jeg bruger ofte bladet som inspiration, og det er der altså ikke meget af mere. Faktisk har jeg ikke fornyet mit abonnement på IK af samme grund, i stedet har jeg besluttet at give Interweave crochet en chance, selvom jeg er langt mere strikker end hækler.
  Kirsten B, Odense

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.